Нардеп Антон Геращенко вміє вилизувати

Поділитися


Про це свідчить відеозапис із ресторану, де Антон Геращенко вилизує тарілку із якоюсь смакотою. Відео в мережу виклав колишній регіонал Андрій Портнов. Нардеп з партії Яценюка, який прославився як радник міністра внутрішніх справ Авакова, почав виправдовуватись.

Геращенко спробував виправдатись, мовляв хотів показати шеф-кухарю, що вилизав тарілку, аби продемонтсрувати як смачно приготовлено. Як доказ, Геращенко прикріпив до свого поста-виправдання фото журналіста. Нардеп розповів, що їв тоді у китайському ресторані “Бао” із заступником посла Японії в Україні Мічіо Харада. За словами кругленького нардепа Геращенка, саме тоді дипломат із Японії розповів йому, що ознакою великої пошани до кухаря є вилизана до блиску тарілка з-під їжі.

Але слова Геращенка виявились непереконливими. Журналіст написав, що “как автор данного, сделанного два месяца назад фото, утверждаю, что это другой случай и Антон Геращенко брехло! На фото и видео – ресторан БАО, но дни разные. В тот раз Геращенко тарелку не вылизывал, я внимательно смотрел», – написал он.

Ввторит ему и журналист Василий Крутчак, ранее фотографирующий Геращенко в компании японцев.

«Антон Геращенко, фото на котором вы сидите в компании японцев, фотографировал не я.
Вы утверждаете, что вылизывали тарелку по японской традиции в тот же день, что было сделано и фото. Возможно. Только фон фото и видео не совсем совпадают»,
– отметил он.

Словом, Геращенко не зумів знайти виправдання своїй свинській поведінці.
А пост-виправдання згодом навіть забрав з Фейсбуку.

Зате “розродився” постом Зорян Шкіряк як він вміє вилизувати )))

Тітушки з-під “Березолю” почали бити вікна тернополянам, які проти скандального будівництва

Допоможіть встановити особу причетну до злочину