Тернополяни обурені: тітушки під “Березолем” розвели свинюшник

Поділитися


Після перемоги в апеляційному суді,  мешканці прилеглих вулиць до палацу культури “Березіль” не очікують манни з неба. Забудівник, якому “світить” 2,5 мільйони доларів прибутку на біді людей, так легко не здасться.

Мешканці вулиць Миру, Дружби, Орлика покликали сьогодні журналіста інтернет-газети “Про все” на прилеглу територію, щоб розповісти, який свинюшник розвели на прилеглій території “тітушки”, які охороняють будівництво.

Хлопчаки, які приїжджають з Сонячного масиву, сидять у виділеній їм кімнаті “Березолю”. Часто там випивають. Ночами порушують громадський спокій. Матері з маленькими дітьми шоковані, як спортсмени не соромлячись людей справляють нужду на очах у людей.

Днями ці юні горе-охоронці побились. Тоді мешканці всіх прилеглих вулиць могли спостерігати бійку між тітушками.

А ще людям заважає світло на призупиненій будові. Прожектори цілу ніч світять людям в квартири. І хоч начальник поліції обіцяв вирішити цю проблему, слово не дотримав.

Боїться спілкуватися з мешканцями керівник комунальної установи. Каже, що не в Тернополі. У кімнатці, де сидять накачані найманці, зачинено. Або тітушки налякались бабусь з паличками, які прийшли висловити свою позицію щодо негідної поведінки молодиків.

Патрульні затримали осіб, які можуть бути причетними до вчинення крадіжок

27 грудня тернополяни копають город: за 70 років люди не пам’ятають такої теплої зими