У центр медичної корупції Тернопільщини завітала в.о. міністра охорони здоров’я України Уляна Супрун

Поділитися


Сьогодні вранці до Тернополя завітала виконуюча обов’язки міністра охорони здоров’я України Уляна Супрун. І якщо її попередні візити тримались в таємниці від місцевої влади, щоб побачити реальну картину у медичній галузі краю, то нині її “бавили” чи не всі провладні депутати Верховної Ради України, голови облдержадміністрації та облради. Пацієнти обласної лікарні, які бачили делегацію із сотні чиновників і журналістів дивувались, що ж таке сталося… Чимало краян знають, щоб лікуватись в не лише в обласній лікарні, а в будь-якій на Тернопільщині – потрібні гроші.

Коли журналіст інтернет-газети “Про все” заходив на територію лікарні, то побачив, що збирати гроші починають вже на брамі – за те, що її відкрили і дозволили заїхати. Поки журналіст запитував як пройти в корпус, де перебуватиме міністр, не соромлячись людей, охоронцю була вручена “двадцятка”. Що вже казати про медсестер, лікарів, анестезіологів і т.д. Без грошей лікуватись зараз не має сенсу навіть заходити на поріг лікарні. Правда, Уляна Супрун розповідала пресі, що медичні стенди пацієнти мають отримувати безкоштовно. Чиновники і керівництво лікарні ледь не спалилось ( див. відео з 19 хвилини).

Про Центр політравми журналістам розповіли, що це повністю реорганізоване приймальне відділення. Обійшлось воно бюджету у 7 мільйонів гривень. Міністр заявила, що тернопільський центр – найкращий на даний час в Україні.

[poll id=”244″]

Хочете неймовірний різдвяний вечір? Приходьте 9 січня до театру на концерт Оксани Мухи

Выбирай кроссовки правильно: главные секреты выбора мужских кроссовок