Із тернопільських водіїв та власників маршруток кепкує вся Україна

Поділитися

Вчорашній страйк тернопільських водіїв маршруток показав увесь жлобізм ситуації.

Влада файного міста намагалась впровадити в життя електронний розрахунок за проїзд в громадському транспорті, а також впорядкувати облік пасажиропотоку. Звичайно, у новинки є чимало недоліків. Проте, сама ідея є прогресивною. Але впровадження прозорості в процес розрахунку за проїзд викликало шалений опір у власників маршруток та їхніх водіїв. Тернополяни були шоковані від нахабства та рагулізму маршрутчиків. Не менше кепкують з них українці інших міст.

Особливого розголосу набрав пост Дмитра Іванова:”Эта новость просто лидер по своей прекрасности! Это событие чудесно по сути и является отличным отражением наших реалий и менталитета.Раньше ж оно как было? Провез 300 пассажиров, никаких билетов, естественно, не выдал, а отчитался о 200 перевезенных. Деньги за 100 – положил себе в кармашек. Копійочка до копійочки.А теперь что натворили реформаторы чёртовы!?
Любой льготник карточку показал, штрихкод считался – и едет бесплатно! Это вообще куда годится?! Так скоро и терминалы в маршрутках поставят, не приведи Боже, люди карточками рассчитываться будут! Это как такое допустили вообще!? Так водитель даже деньги в руках не подержит, всё по безналу пойдет! Не сметь! Не дадим ущемлять права водителей маршруток на чёрный нал и неуплату налогов! Эти права священны! Доколе! Всем срочно на Майдан, под Раду! Нехай сын Порошенко по безналу работает!”.

Пост отримав значний розголос у Фейсбуці. Його поширили за 4 години сотня українців та схвалили три сотні українців.

Автор посту – мешканець столиці.

 

Патрульні склали 2 протоколи на чоловіка, який підняв руку на медсестру

Краєзнавчий музей у Тернополі прогресує на очах