Команда Заставного, не гребучи жодними засобами, почала атаку на економічний університет

Поділитися
ХТО КОГО ПЕРЕМОЖЕ? КРИСОВАТИЙ – НЕ СВЯТИЙ, АЛЕ Й ЗАСТАВНИЙ НЕ ПОДАРУНОК

Їхня ціль – 1 тисяча 415 гектарів землі університету, яка знаходиться в в районі Кутківець-Пронятина (колишня власність радгоспу “Тернопільський”). Орієнтовно, питання “вартує” – 700 тисяч доларів. Це якщо “гуртом” збути. Але ж ніхто нікуди не спішить. Їсти-пити є, особливо на бульварі Шевченка, навіть посеред дороги…

“Земельника”, який погодиться “пиляти питання”, вже водили до найвищого керівництва області. Залишилось почути ім’я нікчеми, який згідний всадити свою задницю в ректорське крісло, обслуговуючи порошенківсько-яценюківських глитаїв. Останні розуміють, їм залишився рік часу на дерибан в області. Порошенка, скоріш за все, не переоберуть на наступну каденцію… Тож поспішають засранці

Вибори ректора в економічному університеті призначено на 25 квітня. Цирк тільки починається…

Сьогодні інтернет-газета “Про все” отримала ось таке повідомлення від колективу університету:”Тернопільський національний економічний університет – це заклад вищої освіти, який має свою історію, свої традиції, досягнення та плани на майбутнє. Найбільшою цінністю нашого закладу є згуртований колектив, зі своїм баченням та своєю позицією щодо розвитку та життєдіяльності університету. Якість надання освітніх послуг, академічна свобода та доброчесність, толерантність та довіра один до одного, відповідальність та порядність – ось наші пріоритети. Репутація та імідж, який ми формуємо десятиліттями, – це важлива складова нашого поступу. На жаль, як виявилося, є люди, які хочуть підірвати авторитет науковців, скомпрометувати діяльність колективу, розбалансувати єдність університетської спільноти, завдати моральних збитків. Ми обурені тим, що створюються фейкові акаунти працівників й висловлюються думки, що дискредитують нас, в групах соціальних мереж пишуть коментарі від вигаданих осіб, які не мають відношення до ТНЕУ, ведеться робота з представниками деяких ЗМІ щодо розміщення провокаційних матеріалів.

Розуміємо, що така активність спричинена оголошенням конкурсу на заміщення посади ректора Тернопільського національного економічного університету і бажанням певних сил вплинути на результати виборів. Вибори – це звична річ для колективу вишу й вони відбудуться відповідно до норм чинного законодавства. Але шкода, яка може бути нанесена внаслідок використання брудних інформаційних технологій, приведе до погіршення роботи колективу й репутації зво на багато років. Не можна допустити, щоб думку громадськості формували недоброчесні люди й маніпулювали цим.

Хочемо застерегти Вас не бути інструментом в руках тих, які переслідують лиш власні корисливі інтереси, а також від використання Ваших засобів масової інформації як майданчиків для політичних ігор та чиїхось фінансових інтересів. За собою залишаємо право у разі виникнення ситуацій, які будуть принижувати чи ображати честь та гідність колективу Тернопільського національного економічного університету, вдатися до процесуальних дій, захищаючи свої інтереси. Ми відкриті для спілкування й до діалогу. Вибір за вами!”.

За які “гріхи” поранили в центрі Тернополя колишнього депутата Ігоря Турського?

Не стало Марії Вівчарик