Вступ до Startup School: як почати свій бізнес ще в універі?

Поділитися


Startup School University Edition — це єдина школа для стартаперів-початківців та майбутніх IT-підприємців на безкоштовних засадах. Протягом 2-х місяців ви зможете сформувати свою бізнес модель та відчути життя стартапера “з середини”.

Програма триває 2 місяці. Модулі навчання починаються з 3 квітня.
Програма реалізовується в четверте, де за попередні 2 роки +900 студентів взяли участь у навчанні, 87 проектів було запущено за допомогою Startup School University Edition.

Ви матимете 7 воркшопів:
1. Формування ідеї;
2. Створення прототипу;
3. Маркетинг;
4. ІТ право;
5. Бізнес девелопмент;
6. Business Model Canvas;
7. Формування команди.

Лекторами та менторами школи є кращі практити технологічного бізнесу, які мають компетенції у бізнес-аналізі, маркетингу, управлінні проектами, командами та розробкою продукту (інформація на сайті).

До участі запрошуються студенти всіх спеціальностей та курсів, які мають поверхневе (або дуже-дуже поверхневе) розуміння про кожен із модулів.

Приходьте на вступну лекцію в IT House coworking 29 березня, о 16:00!

18 травня у Львові відбудеться Демо День, на якому будуть представлені 10 команд. Найкращі команди, отримають перше фінансування на розвиток стартапу. Також, 3 найкращі команди потрапляють на пре-акселераційну програму від
Startup Depot. Lviv Business Incubator влітку, де команди продовжуватимуть працювати над виходом ідеї на новий рівень, щоб вона могла перетворитися в повноцінний бізнес.

Початок 29 березень  з 16:00 по 18:00 год.

Генпрокурор Юрій Луценко презентував у Верховній Раді відеодокази причетності нардепа Надії Савченко до підготовки терористичного акту

ONUKA виклала у мережу свій новий альбом “MOZAЇKA”