13 травня у Тернополі всиплять рекордну кількість буків депутатам?

Поділитися


12-13 травня у Тернополі відбудеться Х всеукраїнський фестиваль національної вишиванки та костюма “Цвіт вишиванки”. Організовує його “тризубівець” Євген Філь. Раніше Філю було простіше проводити фест – потрапляв в тренд свободівців, які замаскувавшись під патріотів розграбовують Тернопіль та область з 2009 року, прикрившись патріотичними гаслами та вишиванками. Порошенківцям, які нині при кориті, не потрібно маскуватись. Більшість однопартійців президента – колишні регіонали, які і без патріотичних гасел та синьо-жовтих прапорів наживаються на бюджетних потоках. Свободівці нині у БПП на “підтанцьовці”, а тому особливо не витрачаються на спонсорування приватного фестивалю. Нехай і патріотичного. Всі розуміють, що це вдалий маркетинговий хід.

Але цього року є така родзинка, яка може зацікавити справжніх патріотів, не махрових чи куплених, а реальних. 13 травня, з 12 години до 16 на площі перед облдержадміністрацією планують зібрати депутатів усіх рівнів – від найменшого села і аж Верховної Ради. Будуть там і дерибанщики, які проголосували за надалівський генплан, і кнопкодави з Тернопільської облради.

Словом, справжні патріоти можуть прийти і всипати буків “особливим запроданцям” з депутатськими мандатами. Звісно, можливі і радикальніші методи, на зразок вірменського сценарію з кулеметом на щоглі облради. На Тернопільщині вже “бахнули” в голову Зборівської райдержадміністрації за те, що “Порошенко дуже дбає про українців та військових на фронті”. Цю історію підтвердив на той час перший заступник голови Зборівської райдержадміністрації Бігус.

Проте, це малоймовірно, оскільки все дійство направлене на встановлення рекорду України -“Найбільша кількість депутатів усіх рівнів у вишиванках на одній локації”. Згодом їх ще сфотографують біля пам’ятника Степану Бандері. Звісно, якщо Герой України не втече з постаменту від сорому.

Сумно, що запроданців з депутатськими посвідченнями досі обслуговують у файному місті Тернопіль.

На останній колегії голова облдержадміністрації Степан Барна дав слово Євгену Філю для анонсування фестивалю.

 

Зведеним підрозділом тернопільського СБУ, що дислокується у районі проведення АТО, затримано бойовика “ЛНР”

14 мільйонів українців перестали читати російські соцмережі