Мер Тернополя Сергій Надал попіарився на водіях

Поділитися


Сьогодні о 12 годині 30 хвилин у Центрі надання адміністративних послуг (вулиця Острозького, 6) відбулася презентація можливості реєстрації транспортних засобів та отримання водійських посвідчень у ЦНАПі. В урочистому бла-бла-бла взяв участь міський голова Сергій Надал, який приїхав на захід службовою іномаркою, а не перейшовся пішки 650 метрів з вулиці Листопадової. Востаннє пішки по Тернополю ходив, виконуючи свої службові обов’язки , міський голова Анатолій Кучеренко.

СЛУЖБОВА ІНОМАРКА МЕРА ТЕРНОПОЛЯ СЕРГІЯ НАДАЛА. 30 листопада 2017 року Тернопільська міська рада успішно провела тендер на придбання легкового автомобіля «Toyota Camry 2.5L Comfort,6 AT». Вартість покупки – 718 000 грн. Договір був укладений і завантажений на «Прозорро» 30.11.2017 р. о 10:23. Якраз в той час, коли мами з дітьми, які не зареєстровані в Тернополі, намагались потрапити на сесію міської ради, а мер Сергій Надал обізвав їх «паразитами». Символічно!- пише “Репортер”

Нагадаємо, що це вже друга іномарка, куплена міською радою за каденції Сергія Надала. Першим був “Форд”. Від попередника – Романа Заставного – у Надала була “Шкода Октавія”.

Протягом двох каденцій Сергій Надал демонструє “надзвичайні здібності” і вміє заробити навіть на зубах своїх підлеглих.

Бабусі, які мешкають біля “Березолю”, виграли апеляційний суд в захланних будівельників та Тернопільської міської ради

Міський голова Тернополя Сергій Надал прокоментував скандали з музичними школами та школою мистецтв