Міський голова Тернополя Сергій Надал прокоментував скандали з музичними школами та школою мистецтв

Поділитися

Міський голова Тернополя Сергій Надал прокоментував для інтернет-газети “Про все” ситуацію із музичними школами файного міста. Як відомо, у музичній школі №1 назріває скандал щодо зміни керівництва та приміщення закладу.

Сьогодні стало відомо, що на території музичної школи №2 планують звести багатоповерхівку і також усунути директора.

Про школу мистецтв теж згадали, оскільки вона розташована на території Тернополя, проте над нею знущається обласна рада.

Посадник Тернополя вділив нам хвилину після піару на водійських посвідченнях.


Звичайно, ми не такі наївні і знаємо, як міський голова обіцяє, а потім робить кардинально протилежне. Як приклад, можемо навести обіцянки Надала у лютому 2014 року зберегти  комунальне підприємство “Тернопільська міська шляхово-експлуатаційна дільниця” (скорочено – КП “ТМ ШЕД”) та працівників. Насправді ж все нині знищено, а сотня комунальних працівників за кордоном, дехто на біржі праці, а окремі особи померли через стрес і втрату роботи.

Згодом на ринок прибирання було допущена близька до Надала і Стемковського приватна структура “Тернопількомуналсервіс”, яка щорічно освоювала 15 мільйонів гривень роздмухуючи пилюку містом аж поки сніговий апокаліпсис ледь не коштував верхівці міста посад.

Нині вже 4 рік, коли Тернопіль прибирає найкраще…дощ. Після нього хоча б вітер не ганяє пилюку…

Мер Тернополя Сергій Надал попіарився на водіях

“Ноїв ковчег” накрився мідним тазом