Націоналісти виховували адміністрацію ресторану “Галич”, де крутять російську попсу

Поділитися

Зовсім недавно мешканців Тернополя обурила поведінка правоохоронців, які на своєму відпочинку в одному з розважальних закладів відтанцьовували під заборонену в місті, ще з 2016 року, музику Олега Газманова.

1 квітня активісти Правої Молоді Тернопільщини та Молодіжного Націоналістичного Конгресу відвідали місце інциденту, ресторан “Галич”, щоб вказати власникам закладу на всю аморальність таких розваг у світлі сьогодення. Активісти закликали адміністрацію ресторану надалі контролювати музичний репертуар та подарували декілька книг з повстанськими піснями, які й заспівали для відвідувачів і господарів закладу. Гості підтримали таку ініціативу, а керівництво ресторану публічно вибачилося за цей інцидент.

РФ є країною агресором, що окупувала територію Криму й фінансує ОРДЛО.

Українцям необхідно боротися з окупантом не лише на сході нашої країни, але й у культурному просторі. Адже музика, фільми та література мають великий вплив на свідомість кожного. В результаті такої “культурної окупації”, отримуємо народ з комплексом меншовартості, що зрусифіковується і навіть не помічає цього. Активісти “Правого сектору” будуть продовжувати боротьбу проти “культурної окупації”!

Вирок по справі Ващенка винесено

13-річну тернополянку збив автомобіль Kia Rio