День жалоби по-тернопільськи: сумуємо за загиблим підполковником Муляром і водночас співаємо на стадіоні із Винником

Поділитися

Сьогодні у Тернополі День жалоби. Відповідне розпорядження видав міський голова Сергій Надал.

Служба безпеки України із сумом сповіщає про трагічну подію на Луганщині. Під час виконання бойового завдання група співробітників СБУ, залучених до Операції об’єднаних сил, потрапила під артилерійський обстріл. Загинули двоє військовослужбовців ЦСО «А», ще один важко поранений.  СБУ висловлює співчуття рідним та близьким загиблих підполковника Руслана Муляра та прапорщика Юрія Журавльова.


Проте, сьогодні на центральному стадіоні анонсовано концерт Олега Винника. Як відомо, стадіон належить громаді Тернополя і комунальною власністю. Директор стадіону стверджує, що концерт відбудеться. Про кошти від оренди стадіону, яку сплатили організатори концерту не говорить. Організатори “забави для валчіц” вважають, що цей захід не є міською подією. Гнила відмазка у тому, що захід організували не в міській раді. АЛЕ Ж СТАДІОН НАЛЕЖИТЬ ГРОМАДІ, ЯКА У ТРАУРІ за вірним сином української нації – підполковником Тернопільського управління СБУ, бійцем “Альфи» 43-річним Русланом Муляром.

Лише сьогодні о 10 годині ранку відбувся похорон. А вже о 20 годині, поруч з приміщенням Служби безпеки України відбудуться гульки, вибачте за грубість, “шльодроватих развєдьонок” і ВСЕ ЦЕ БЛ*ДСТВО УЗГОДЖЕНО З ТЕРНОПІЛЬСЬКОЮ МІСЬКОЮ РАДОЮ.

Довідка

Руслан Муляр народився 24 січня 1975 року. Підполковник СБУ. Займався спортом. Одружений. Виховував трьох дітей – дочку Наталію, 1995 р.н., синів Олександра та Станіслава, 2007 р.н., які закінчили другий клас.  Має внука.

У лютому 2017 року отримав квартиру серед 12 воїнів Тернополя, які воювали на Сході України.

Виконував бойові завдання на фронті російсько-української війни із 2014 року.


Фото Цензор.нет

На Тернопільщині в аварії загинули люди

Таким зухвалим порушенням тернопільського молокозаводу потрібно ставити крапку