Команда Заставного почала відбілювати імідж фейкового McDonald’s

Поділитися

Тернопільська інтернет-газета “Про все” повідомляла про фейкову побудову у Тернополі закладу швидкого приготування їжі –  McDonald’s Тернополяни щиро раді, що в Тернополі буде один із відомих світових брендів. Проте, насправді, будує його не американське підприємство, а структури, близькі до оточення нардепа Романа Заставного.

Після оприлюднення цієї інформації політик почав поширювати “джинсу” – приховану інформаційну рекламу, що це буде справжній McDonald’s. Проте, двох тижнів з промивання мізків тернополян на місцевому телебаченні, яке ніхто не дивиться ( входить до орбіти Заставного), в газетах, які мало хто нині читає, та інтернет-площадках, де користувачі відверто поглузували із Ромка.

В останній день весни нардеп кинув в атаку перевірений ресурс – політиків зі свого пулу, які гавкають за командою навіть під однаковою фотокарткою ))

Розмістивши не надто примітний банер і не дуже переконливого змісту, команда яйценосного зіткнулась з проблемою – всім до лампочки їхня побрехенька. Досвід з рекламою роботи показав, що на хороші вакансії є завжди конкурс, а рекламується робота тільки малооплачувана для наївних ( як показує досвід “заводу дротиків бортеце”)

У даному випадку борди з рекламою вакансій від McDonald’s мають сховати вуха одіозного нардепа… Проте, джинса у Фейсбуці від порохоботів- заставнолизів спалила кантору остаточно…

Трагедія на Гусятинщині: жінка наклала на себе руки, чоловіка з порізаним передпліччям вдалося врятувати

25-річний тернополянин ледь не вискочив із 7 поверху