У Тернополі дощ розігнав противників геїв, лесбіянок та політичних проституток

Поділитися


Не вимолили заробітчани в рясах файної погоди у Тернополі для своїх зазомбованих віруючих в казна що. Не підтримали неосвічених тернополян і небеса, слухаючи примітивну агітацію за сімейні цінності…

Сьогодні в центрі Тернополя, на Театральному майдані сумне видовище. Спочатку політичні проститутки разом зі своєю “мамкою” – Олегом Тягнибоком розповідали про те, як будуть “переставляти ліжка”.

У той час зі “старого” парку підійшло кілька сотень тернополян з дітьми. Вони “пропагували” сімейні цінності”.

Люди несли плакати, щось вигукували. Перехожі дивувались цьому маршу з дітьми по спекотному асфальту. У повітрі відчувалась сильна задуха перед зливою. Юне покоління дивувалось, що це за парад у совдепівському стилі.

Замість того, щоб дітей мордувати на таких горе-парадах, краще побути зі своїми діточками на природі, погратися, почитати…

Згодом, перша шеренга завернула біля центрального універмагу у вузький прохід на пішохідному переході і все “антигейське стадо” намагалось також в нього втиснутися….

За кілька хвилин люди так-сяк оминули перешкоду. Проте, виявилось, “антигеїв” не чекали так швидко політичні проститутки Тягнибока. І змордовані діти з батьками змушені були пів години “паритись” на сонці біля тристороннього годинника на бульварі Шевченка.

Врешті, організатори акцій якось домовились – і “набожних” пустили на головну площу міста. У той час заметушились агітатори “Свободи”, які почали фоткати загальні плани для піару свого маршу, мовляв ось як багато тернополян з дітьми прийшли нас підтримати.

Бачачи це публіцтво, небо не витримало і освятило всіх файним дощем. І за хвилину площа спорожніла…

У повітрі так і зависли питання: чи це геї забудовують нам парки? Чи лесбійка знищила школу мистецтв? Чи в сесійній залі міської ради особи з нетрадиційною сексуальною орієнтацією приймають ганебні рішення? Чи бачили “марширувальники” хоча б одного гея чи лесбійку у Тернополі? Вже не говоримо про розважальні заклади для нетрадиційних….

Менше сотні тернополян вийшли на марш сили нації з Олегом Тягнибоком

Сайт партії “Свобода” написав, що в Тернополі вийшли тисячі націоналістів з Олегом Тягнибоком, а насправді – менше сотні