Сайт партії “Свобода” написав, що в Тернополі вийшли тисячі націоналістів з Олегом Тягнибоком, а насправді – менше сотні

Поділитися

Менше сотні тернополян вийшли на марш сили нації “За українське майбутнє без олігархів”.

У цьому можна переконатися, якщо переглянути відеозапис.

Проте, партійний сайт тернопільських свободівців повідомляє про … тисячі прихильників.

Насправді, у Тернополі проживає десятки тисяч націоналістів, якщо не сотні, проте, мати справу із людьми, які вдягнувши вишиванки, намагаються прикрити свої корупційні справи у міській раді в особі мера Сергія Надала, обласній раді та облдержадміністрації часів Кайди-Сиротюка, ніхто не хоче. Це й продемонстрував марш, на який підтягнули ще працівників підлеглих мерії структурних підрозділів.

У Тернополі вже кілька років як не ходять на мітинги та віча за участю Олега Тягнибока та його посіпак. Це впершу чергу завдяки горе-господарнику Сергію Надалу, який скоро не залишить жодної вулиці без знищених зелених зон, перекроїних парків і т.п. Про нардепа Головка“фронтовика”, який рятував бабло фінансового донора регіоналів навіть не згадуємо.

Про тисячі тернополян свободівці наважились написати, бо на Театральну площу вийшли згодом християни, які марширували через пів міста проти геїв та лесбійок.  


У Тернополі дощ розігнав противників геїв, лесбіянок та політичних проституток

У Німеччині вийшла книга про звірства радянських солдатів, які гвалтували дітей