Тернополяни “не просихають” з 1 квітня, а Надал “косить бабло” всю весну

Поділитися


Тернополяни “не просихають” з початку квітня. Два тижні їм наливали на бульварі Шевченка. Під національним прапором та пам’ятником Незалежності  не просто наливали на передвелекоднім ярмарком, а ловили усіх перехожих, щоб “остограмити”.

У минулі вихідні Театральний майдан перетворили на велику “бухайлівку” на так званому фестивалі пияків “Тернопільська брама”

18-20 травня у тернопільському парку імені Шевченка наливатимуть. Так мер Сергій Надал пропонує з 2016 року святкувати Дні Європи.

Офіційно організатори обіцяють ось таке дійство:

Уже п’ятнадцять років поспіль в третю неділю травня в Україні відзначають Дні Європи. З нагоди цього Тернопіль запрошує 18­–20 травня в парк імені Тараса Шевченка на третій пивний фестиваль «Хмільний кухоль». Концепція цього фестивалю запозичена зі схожих європейських фестів (як Октоберфест). Понад десяток пивоварів будуть частувати тернополян та гостей міста духмяним пивом на будь-який вибір, а кухарі міста запропонують до нього м’ясні страви на вогні та інші закуски.


Що чекає алконавтів на пивному фестивалі «Хмільний кухоль»

1) Найкращі хмільні напої з усієї України. Зокрема серед учасників фестивалю – пивоварні «Калуський бровар», «Bartik Beer», «COPPER HEAD BEER WORKSHOP», «Правда», «Микуличин», «Ковчег», «Оболонь», «Опілля» тощо. Тож кожен знайде те, що йому до душі: від пляшкового розливного пива до ексклюзивного живого крафтового пива.

2) До файного пива – смачна кухня. Місцеві шинкарі готують сюрприз для відвідувачів фестивалю, що пов’язаний з урізноманітненням страв – від справжньої етнічної української мамалиги до сучасних баварських сосисок та кренделиків.

3) Виставка колекції пивних кухлів (приблизно 500 кухлів з понад 90 країн світу).

4) Виступи місцевих колективів. 5)Конкурси з призами та інші розваги.

Прихильники фестивалю скажуть, що ніхто нікого не змушує напиватися. Мовляв, розважатися треба в міру. Але йдеться насправді про інше. Європа – це обов’язкове вживання алкоголю? Святкування не можливе без пива та оковитої?

Який приклад ми подаємо дітям? Підліткам? Відколи потепліло, навіть у строгий піст у Тернополі наливають в громадських місцях!

Які цінності закладаємо для майбутніх поколінь?

Відчуйте справжнє задоволення з Таїланду у салоні тайського масажу “Orient SPA”!

10 травня у Тернополі виступить гурт «Світозари»