Турнір з міні-футболу “Кубок преси-2018” пам’яті журналіста Володимира Кузика відбувся у Тернополі

Поділитися


Сьогодні у Тернополі  відбувся турнір з міні-футболу “Кубок преси-2018” пам’яті журналіста Володимира Кузика. Це традиційне щорічне змагання між любителями футболу, які знали Володю, дружили, поважали або просто читали його матеріали на сторінках місцевих видань.

Цього року перемогу у турнірі святкувала команда “Кореспондент 1”. Це вже вдруге поспіль її гравці святкують перемогу. У фіналі їм простистояла команда Тернопільської міської ради. Вже на першій секунді матчу журналісти відкрили рахунок. Згодом чиновники відігрались, але воля до перемоги та фарт виявився на стороні колег Володі.

Матч за третє місце в основний час не виявив переможців – 2-2. Там боролись за почесне третє місце гравці “Кореспондент-2” із новачками турніру – “”Федерацією тайського боксу”. По ходу гри журналісти вели 2-0. Проте, спортсмени зуміли зрівняти рахунок завдяки надзусиллям. А в серії пенальті щастя було не на боці кореспондентів.

Після турніру відбулось нагородження переможців, слово надали дружині Володимира Кузика, а його милій донечці – подарунки.


Мізерна кількість тернополян прийшли на акцію #SaveOlegSentsov

У Тернополі банківські аферисти надурили двох чоловіків