Друзі тернополяни, якщо ви ще вірите в справедливість і рівноправя, прошу у вас поради та підтримки.

Поділитися


 Я не люблю жалітися, але на цей раз прийдеться.
Справа в тому що на автовокзалі над баром корона появилася нова дискотека Diamond в якій майже щодня люди веселяться при відкритих вікнах. Музика грає настільки гучно що спати просто не можливо. І це не в мене проблеми зі сном, сусідам також заважає, а особливо тим, у яких, як і в мене, не засклений балкон. Але всі кажуть, що з цим нічого не зробиш, якщо вони заплатили щоб відкритися, то там вже і будуть.
Я чесно старалася привикнути до постійної дискотечної музики ночами, я знаю що людина може привикнути до всього, але потім я подумала що це несправедливо! Чому я повинна терпіти і немогти спати в себе вдома!Та і взагалі чи є це нормально в жилому районі робити такого типу “вуличні” дискотеки? Можливо в них і стоять звукоізолюючі вікна, але провірити це в мене не було можливості через те що вікна весь час відкриті.
Перший раз я прийшла до них о 3 ночі(після того як безуспішно старалася заснути кілька годин) і дуже ніжно попросила позакривати вікна. Адміністраторка культурно вибачилась і сказала що це непорозуміння і вони просто забули, вікна закрили. Але за кілька днів все повторилося. Я так розумію, через те, що ніхто окрім мене не звертався до них з тим проханням, вони дали собі спокій і почали робити музику ще голоснішою. Сьогодні я пробудилася о 2 ночі і знов довго себе старалась приспати але о 5 ранку в мене закінчилось терпіння і я зайшла на дискотеку з нарядом поліції. Мене там плотно обматюкали, наобзивали і закидали страшними погрозами, типу, я не знаю на кого наїхала, і яка страшна розправа мене чекає(тому якщо зімною чи з песиками щось випадково станеться-знайте де шукати винного). З поліцейськими також говорили по хамськи, спочатку взагалі просто з віконечка сказали їм “прийдіть пізніше, бо ми заняті” один з їх пяних клієнтів негрів штовхнув мене і коли поліція зробила йому попередження штовхнув і їх і зав’язалася потасовка. Швидко закінчилась бо побачили що я знімаю на камеру(і поліція теж)
Не знаю чим це все скінчиться, але чомусь думаю, що я таки і далі слухатиму музику по ночах. А тому хочу щоб долучилися небайдужі люди і щоб ця ситуація набула розголосу. До слова, власник негр, весь в золоті і дуже наглий.
Якщо зможете, киньте будласка в тернопільські групи. Можливо хтось може щось порадити. Тут же справді порушення всіх норм і законів! І ціна питання-просто купити кондиціонер і закрити вікна. Все! Якщо хтось захоче написати в газеті або зняти новину, то думаю музику ми ще обовязково застенемо, пишіть в приват, домовимось. Не вірю, що молоді хлопці з поліції налякали тих битих життям вовчиць, які там заправляють.
Фото зроблені о 5 ранку

Nataliya Veretyuk

 

Біля Довжанки затримали вантажівку із незаконно вирубаним лісом

Метал та товщина полотна, ущільнювачі: на що ще потрібно звернути увагу при виборі вхідних дверей?