Холодницький, пакуй речі і на вихід

Поділитися

У вівторок 17-го липня о 10:00 відбудеться акція “Холодницький, пакуй речі і на вихід!”, яка пройде під стінами Спеціалізованої антикорупційної прокуратури (Київ, вул. Ісаакяна, 17). Ми принесемо рюкзак Антикорупційному прокурору Назару Холодницькому, щоб йому було у що спакувати свої речі перед тим, як піти у відставку.

Нагадаємо, що минулого тижня Спеціалізована антикорупційна прокуратура закрила провадження у “справі рюкзаків” щодо двох фігурантів – сина міністра внутрішніх справ Олександра Авакова та екс-заступника міністра МВС Сергія Чеботаря через відсутність “прямих достатніх доказів” (►https://goo.gl/Hnn2pg). Це викликало неабиякий розголос у ЗМІ, оскільки ще нещодавно сам Назар Холодницькийстверджував, що доказів проти сина Авакова у справі достатньо.

Слід відмітити, що це не єдина справа, яку фактично “злив” керівник САП. На плівках НАБУ із записами з робочого кабінету Холодницького є докази того, що він попереджав про обшуки та чітко інструктував фігурантів й інших кримінальних проваджень, які ведуть його ж прокурори, а саме: що і як робити, щоб уникнути покарання.

Зокрема, мова йде про справу щодо пропонування хабаря в.о. міністра охорони здоров’я Уляні Супрун, мера Одеси Геннадія Труханова, екс-голови НАЗК Наталії Корчак, народного депутата Георгія Логвинського (►https://goo.gl/ByJpdj).

26 липня Кваліфікаційно-дисциплінарна комісія прокурорів розглядатиме “справу” Назара Холодницького, за результатами якої він за законом мав би втратити посаду керівника САП. То ж давайте допоможемо Назару зібрати свої речі! ?

17 липня
⏰10:00
? Київ, вул. Ісаакяна, 17

Батько обікрав доньку

Рух нових сил Михайла Саакашвілі провів зустріч тернополян із Юрієм Дерев’янко