Смакуй вишукані страви, не покидаючи власного дому: доставка їжі від Сім’ї ресторанів Файного Міста!

Поділитися
Доставка їжі Тернопіль

Дім – це те місце, в якому завжди затишно, тепло і смачно. Атмосфера родинної любові цілковито залежить від самих людей, а от полегшити ситуацію з пунктом «смачно» – це вже завдання для мережі ресторанів Файне Місто. Їжа з доставкою додому від культових закладів Тернополя – то вже Ваша можливість круто і смачно відпочити, не покидаючи рідної домівки.
Швидка доставка обідів від Сім’ї ресторанів Файного міста: влаштуйте розкішну вечерю у себе вдома!
Готувати самостійно обід – це приємна, але інколи така клопітка справа! А надто, коли втомлений після роботи або гості раптово завітали – як тоді бути? Пропонуємо чудову альтернативу відвідин ресторану або заморочливого готування вдома – замовити їжу з доставкою у Файному!
Ресторани нашої мережі відрізняються особливим підходом до вибору інгредієнтів і технології приготування страв: жодних напівфабрикатів, заготівок чи заморожених продуктів – тільки свіжість та екологічність для Вас! Доставка їжі від Файного Міста гарантує незрівняний смак, якість страви та її безпечність, а ще – вона приїздить до Вас гарячою!
Послуга реалізується територією всього Тернополя, ознайомитися з меню ресторанів можна на офіційному сайті. Мережа закладів Файного Міста пропонує оформити замовлення на доставку наступним чином: за вказаними телефонами ресторанів у контактах або через онлайн-форму на сайті.
Безкоштовна доставка обідів від мережі ресторанів Файного Міста: збирайте друзів і замовляйте улюблені страви – разом смачніше і дешевше!
Влаштувати справжній ресторан у себе вдома, але разом із тим не заморочуватися на кухні – мрія багатьох людей. Але ж мрії можна зробити реальністю: доставка їжі у м. Тернопіль від закладів Файного Міста полегшує життя і робить його смачнішим.
Які ресторани наразі реалізують послугу доставки:
1. КЛУБ Файного. Особливо рекомендуємо страви італійської кухні – фетучіні з лососем, тортеліні з білими грибами та картоплею. Також популярні клубні бургери – великі і нереально смачні.
2. Бар Пасаж Адлера 13. Тут вже синтезуються страви трьох кухонь – американської, мексиканської та іспанської. Бурітос № 13, пачатас бравас чи легкий салат з сиром прованс? Ваша вечеря матиме пікантний присмак!
3. Паб Файне. Великі порції та ситні ароматні справи, ціни на які тішать не менше за смак. Панський дерун з куркою/свининою, фірмові ковбаски, страви-гриль, файні бургери та вишукані десерти. Меню велике та різноманітне, тому кожен знайде для себе улюблену страву.
4. YOUNG. Азійська кухня (В’єтнам, Таїланд, Китай та Японія). Оригінальні страви та напої за східними рецептами.
Нагадаємо інформацію щодо доставки з Ваших улюблених ресторанів:
• Мінімальне замовлення – від 100 грн., вартує послуга – 30 грн.
• Хочете безкоштовну доставку страв і напоїв? Замовлення на суму від 400 грн. оплачує мережа закладів Файного Міста!
• Пасаж доставляє замовлення з 12 до 24 години, КЛУБ та паб – з 11 до 24 години. Детальну інформацію щодо роботи YOUNG можна отримати за телефоном 097-676-77-11.

 

Лише 36% бажаючих сісти за кермо автомобіля складають іспит з першого разу

Facebook хоче скласти конкуренцію банкам за допомогою блокчейна