Доповнення екстер’єру дачі альтанкою від компанії Tercom: чудова ідея для сімейного дозвілля!

Поділитися
Дерев`яні альтанки

Відпочинок на дачі раніше асоціювався більшою мірою з роботою на городі, у садку чи квітнику. Сьогодні дача дещо трансформувала своє призначення: у першу чергу тут влаштовують пікніки, вечірки, проводять час із сім’єю і друзями. Не суттєво, що саме Ви робите на дачі – умови мають бути комфортними.
Цікавим доповненням стане дерев’яна бесідка, яка ідеально адаптується під різні потреби і здатна виконувати безліч функцій. Альтанки з дерева – ціна може варіюватися в залежності від обсягу роботи та матеріалу, але одне точно можна зауважити: така конструкція доступна і швидка у зведенні.

Альтанки з дерева від Tercom: розмаїття форм та натуральність матеріалу, що прикрасять Вашу дачну ділянку

На сьогодні існує безліч різновидів альтанок. Вони чудово підходять для садиб будь-якого формату, а на дачі є справжнім маст-хевом! Альтанки з дерева можуть бути відпочинковим приміщенням, конструкцією, що ховає від спеки чи дощу, їдальнею, ігровою кімнатою для дітей, кабінетом і навіть кухнею.
У компанії «Терком» можна замовити типові проекти альтанок, що представлені на сайті та за індивідуальними ескізами/напрацюваннями. Загалом, стаціонарні бесідки (що не розкладаються) умовно визначають наступним чином:
• Закритого типу.
• Відкритого типу.
• Комбіновані (тут як ніколи актуальна бесідка з мангалом).
• В залежності від обраного типу, можуть бути заскленими, утепленими – зимовий варіант.
Також розрізняють за формою альтанки – ціна залежить від складності роботи, площі будівництва та власне матеріалу. Круглі, квадратні, восьмикутні – а яка форма конструкції імпонує Вам? Можливо, Вашій дачній ділянці пасуватиме нестандартна альтанка: проект індивідуальної конструкції з урахуванням усіх побажань та креативних ідей – це робота для майстрів «Терком».

Альтанки з дерев’яних брусів від українського виробника Tercom: сертифікована якість у поєднанні з приємними цінами!

Дерев`яні альтанки

Декорування альтанки з дерев’яних брусів може бути виконано навіть до повної установки конструкції. Дерево має гарну фактуру і чудово піддається різним маніпуляціям: різьбленню, фарбуванню тощо. Складнорівневий дах, ошатні колони, креативна підлога споруди – альтанка з бруса може мати дійсно казковий вигляд.
Додатково оздобити екстер’єр бесідки та власне територію дачі можна різними способами: розбити декоративне озерце довкола, висадити квіти, покласти бруківку, використати різні нестандартні деталі (наприклад, декоративні діжки-вазони, велосипеди, міні-вітряки тощо). А зі сертифікованими матеріалами від «Терком» – це просто, швидко і доступно!

 

Призовий фонд «Тернопільської Озеряни-2018» становитиме 1200 у.о.

У Тернополі презентують книгу про військове капеланство