Команда Романа Заставного сходить з розуму від McDonald’s і відкриє його ще раз

Поділитися

Схоже, нібито не причетний до появи у Тернополі McDonald’s нардеп Роман Заставний зовсім втратив почуття реальності. У березні цього року політик у соцмережі обізвав всіх тернополян селюхами, бо в Тернополі не було McDonald’s. Після цього посту голова облдержадміністрації Степан Барна постійно у столиці селфився у McDonald’s. Не відставав від нього секретар Тернопільської міської ради Віктор Шонада Шумада, розповідаючи байки про неймовірні заробітки для сотні працівників фастфуду. Підтакував йому помічник Барник, депутат від БПП в міськраді Павло Бич.

У Тернопільській облдержадміністрації зі всіх сил намагаються вгодити смотрящєму за Тернопільською областю. Чиновники дописалися до того, що поява фаст-фуду розвине туризм нашої області.

Шокувала тернополян інформація, що McDonald’s … відкриють ще раз. 8 листопада. Для цього запросять посла США в Україні.

Такого дурдому у Тернополі ще не було.

Під час відкриття 24 жовтня користувачі соцмереж могли бачити як чиновники у робочий час купували десяток біг-маків і поки не всілися з ними, людей до зали не пустили. 

Чи залишились в когось питання кому насправді належить куплена франчиза McDonald’s  за 2,8 мільйона доларів?  Питання в іншому – як походження цих коштів легалізувати…

 

Після оприлюднення цього матеріалу активіст тернопільського “Автомайдану” Ігор Василів оприлюднив пост, який демонструє “ху іс ху”: 

26 жовтня у Тернополі фінал кубка

До нас йде тепло