У Тернополі відкрили McDonald’s

Поділитися


Сьогодні о 12 годині в Тернополі відкрили скандальний McDonald’s. Прибіг навіть посіпака нардепа Романа Заставного – Степан Барна, який нині лобіює інтереси “курника” в кріслі голови облдержадміністрації. У чиновники демонстративно замовляли шкідливу їжу, проводячи онлайн-трансляцію у соцмережі. Сотня глядачів мала змогу побачити як в робочий час бюрократи тішились, немов діти, і з вигуками “З Богом!” почали жувати бургери. Чого б то так радіти і сподіватись на прибутки американської компанії? )))

До речі, поки “курникова братія” робила замовлення, пересічних відвідувачів навіть не пустили всередину.

Правда, як не повторював Степан Барна, що він зробив перше замовлення McDonald’s , насправді його номер був лишень дев’ятий.

Проте, хто реальний власник McDonald’s в Тернополі офіційно поки інформації не має. За неофіційною інформацію, громадськість переконана, що це чергове дітище нардепа Романа Заставного. Просто він не може признатися, оскільки не зможе пояснити де взяв 3 мільйони доларів на купівлю франчизи, обладнання та будівництво американського фаст-фуду.

Правда, керівник області стверджує, що відкриття обійшлося трохи дешевше:”Перше замовлення в Тернопільському McDonald’s. Усім смачного:) P.S. Інвестиція – 1,4 млн $, працює – 60 осіб, заробітна плата (година) – 48 грн. 70% продукції (м`ясо, молоко, булка і т.д.) вітчизняного виробництва!”

Проти будівництва виступала громадськість файного міста.

Також відомо, що будівництвом McDonald’s займались структури, наближені до нардепа Заставного.

 

Також на масиві “Дружба” у Тернополі, де розташований цей фас-фуд, знищили тротуари і дороги, прокладаючи кабель для електроенергії. 

Також у тернополян з критичним мисленням є питання: впровадження кухні швидкого приготування, яка далека від здорового харчування була у передвиборчій програмі Сергія Надала? Адже з міського бюджету витратили понад мільйон гривень платників податків, зруйнувавши облаштований рух автотранспорту та збільшивши загазованість вулицю гетьмана Мазепи та майдан Перемоги.

На офіційному сайті mcdonalds.ua не має згадки ні про будівництво, ні про відкриття mcdonalds в Тернополі

79% українських партій офіційно не мають жодного працівника

Мешканець Теребовлі постане перед судом за наругу над державним прапором України