У Тернополі хочуть зробити найдорожчий проїзд в Україні

Поділитися

Тема перевезень в громадському транспорті Тернополя отримала активне обговорення після рекетирських заяв перевізників. Нахабні підприємці заявили, що хочуть підняти проїзд в так званому громадському транспорті до 10 гривень за поїздку. Звісно, чуваки, які отримали “золоту жилу” та осідлали фінансові потоки, мають інших тернополян за дурнів. Як розповіли журналісту “Про все” водії маршруток, як тільки рівень прибутків падає нижче 300%, частина власників разом із підставними особами, на яких оформлені фірми, починають розповідати байки, які вони бідні. Найжадібніші брешуть, що перевезення збиткові і вимагають підняти оплату. Водії кажуть, якби було так зле, то ніхто б не працював у цій сфері. А так знахабнілі власники маршруток добиваються, щоб хоча б частково підняти оплату за проїзд. Взяті на себе зобов’язання ніколи не виконували і виконувати не збираються.

Ivan Rudakevych у соцмережі поширив пост про те, що в Тернополі пропонують фактично найдорожчий проїзд в Україні.

Після кількох днів збору та обробки інформації нарешті підготовлена картосхема вартості проїзду в громадському транспорті у містах України. Для порівняння доходів населення також створено картосхему рівня середніх заробітних плат по регіонах України.
Ще раз нагадаю, що причиною створення тих карт і аналізу інформації є наміри підняти вартість проїзду в міському транспорті в Тернополі до рівня найвищих цін в Україні!
В ході дослідження звернув увагу на деякі цікавинки:
– найдешевший електротранспорт в Івано-Франківську, Полтаві, Черкасах, Кременчуці;
– проїзд для студентів у Черкасах чи учнів в Івано-Франківську БЕЗКОШТОВНИЙ! Черкаси заслуговує бути раєм для українських студентів 🙂
– найдешевші маршрутки переважно в центрі України (Черкаси, Суми, Полтава), напевно, через “Рути” на газі:
– найдорожчий проїзд переважно у містах-мільйонерах – Києві, Харкові, Дніпрі. У Львові найдорожчий електротранспорт, а в столиці є маршрутки по 5 гривень. Однак Тернопіль їх вирішив обігнати!(
– відповідно й зарплати найвищі у Києві, Дніпропетровщині і Донеччині. Хоча приємно здивували також Львівщина і Закарпаття.
Відповідно виникає логічне запитання до міської влади Тернополя та місцевих перевізників – Чи не зависоку “планку” берете панове?
6-7 гривень за проїзд в тролейбусі та 9-10 у полатаних маршрутах б’ють всі рекорди у загальноукраїнському контексті. І ще дивно, скільки мешканці та гості міста терпітимуть таких “міцних господарників?”

Понад 400 тисяч українців переглянули відео із згорьованими матерями під тернопільським військкоматом

У Тернополі затримали крутих аферистів