Затриманий на гарячому злодій зізнався у вчиненні ще двох крадіжок

Поділитися

Крадія, якого поліцейські Зборівщини затримали на гарячому в магазині «Фільварок», що в селі Озерна, зізнався, що напередодні вже двічі обкрадав даний торговий заклад.

Повідомлення про те, що невідомий зловмисник проник до крамниці, надійшло від власниці торгового закладу. Жінка дізналася про це від знайомого, котрий, проходячи зранку повз магазин, почув, як хтось розбив вікно.

Поліцейські оперативно виїхали на місце злочину і застали зловмисника вже затовареного магазинним крамом : в пакет лиходій поклав дві пляшки оковитої, буханець хліба, а з каси забрав понад вісімдесят гривень монетами.

З’ясувалося, що крадій не місцевий, приїхав із Золочівського району Львівської області. В минулому був неодноразово судимий за майнові злочини.

Як встановили поліцейські, нічна вилазка до торгового закладу була не першою. День перед тим лиходій уже господарював у цій же крамниці, винісши алкоголь та дещо з продуктів харчування. Також крадій зізнався, що проникав до торгового закладу на початку літа. Господарі ж крамниці, не зважаючи на прохання поліцейських, жодного разу не посилили заходів безпеки, що і було на руку крадієві.

Злодієві інкримінують ч.3 статті 185 ККУ. Він затриманий в порядку статті 208 КПК, вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу, повідомляє відділ комунікації поліції Тернопільської області

У Тернополі вагітна жінка впала з третього поверху, коли вийшла викурити цигарку

Mcdonald’s у Тернополі пропонує халявну акцію в стилі російських “блінів з лопати”