Mcdonald’s у Тернополі пропонує халявну акцію в стилі російських “блінів з лопати”

Поділитися

20 жовтня у Тернополі буде відкрито фаст-фуд Mcdonald’s. Принаймні в цьому переконує офіційна сторінка закладу, який будує в Тернополі команда нардепа Заставного, хапнувши на халяву землю. Правда, офіційне відкриття вже кілька разів переносили.

Сьогодні в соцмережі для найпримітивніших індивідів – instagram – повідомлено про акцію в стилі “російської халявної лопати з блінами”:”Зовсім скоро відкриття найбільшого McDonald’s у західній Україні, у файному місті Тернопіль… Першим 150 підписникам підписникам які виконають умови ми даруємо біг мак меню. Наступним 300 знижку на 25% на меню на суму до 350 грн.
Наступним 200 знижку на 15% на меню на суму 350 грн.
Наступних 500 чекають приємні знижки,акції і подарунки.
Відкриття закладу відбудеться 20 жовтня”- йдеться в новоствореному пабліку.

Зрозуміло, що в Фейсбуці чи Твітері складно знайти рагулів. Тут розумні люди висміють так, що потім хоч не відкривайся.

У 2013 році РЕГІОНАЛИ ВЖЕ ПРОВОДИЛИ “ХАЛЯВНУ” РОЗДАЧУ ЇЖІ На ТЕАТРАЛЬНОМУ МАЙДАНІ а згодом й наливали АЛКОГОЛЬ.

Інстаграм – зразок примітивного москалячого Вконтатє, тому тут намагаються впарити молоді та недалеким різноманітну фігню. Там і неграмотна невістка нардепа суперстар )))

Якщо говорити прямо: як можна користуватися “халявою” у злодія, який обікрав громаду Тернополя на мільйони гривень?

Треба себе не поважати… Втім, бидломаса, звичайно, прийде і буде жерти дармові бургери, виправдовуючи все важкою економічною ситуацією в Україні... Або й не виправдовуючись.. Жеруть же на дорозі Бульвару Шевченка в стодолі “Файного міста”..

У липні-серпні цього року у США гримів скандал: понад 500 людей отруїлися салатами з мережі ресторанів McDonald’s. Продукти там виявились просто несвіжими… Якщо згадати, що таргани у мережі закладів нардепа “свої постійні клієнти“, то…

Центр контролю та профілактики захворювань (CDC) у США повідомив, що ПОНАД 500 ОСІБ ОТРУЇЛИСЯ САЛАТАМИ McDonald’s. Всі вони отруїлись через вживання неякісних продуктів.  Випадки отруєння офіційно підтверджені в Коннектикуті, Флориді, Айові, Іллінойсі, Індіані, Кентуккі, Мічигані, Міннесоті, Міссурі, Небрасці, Огайо, Південній Дакоті, Теннессі, Вірджинії, Вісконсині і Нью-Йорку.
У всіх постраждалих діагностують ціклоспороз – паразитарне захворювання, що вражає тонкий кишечник. До основних симптомів відносяться діарея, стомлюваність, нудота і блювота.
При цьому CDC вважає, що потерпілих набагато більше. Справа в тому, що далеко не всі люди при харчовому отруєнні звертаються до лікаря. Багато хто віддає перевагу лікуватися самостійно, особливо, в тих випадках, коли симптоми не дуже сильні.
Госпіталізація була потрібна лише в 24 випадках.
Зараз влада продовжує розслідування. Встановлено, де конкретно відбулися отруєння. Тепер потрібно встановити, хто поставив небезпечний салат мережі McDonald’s. У липні керівництво компанії розпорядилося знищити запаси салату в 3 тисячах своїх ресторанів швидкого обслуговування. Йшлося про салатної суміші з листя латуку і моркви. Варто відзначити, що ціклоспороз є паразитарним захворюванням, збудником якого є мікроскопічний паразит Cyclospora cayetanensis. Зараження пов’язано з вживанням інфікованої води, сирого молока і овочів. Виявляється в тривалій діареї. Щоб не підхопити інфекцію, потрібно використовувати в їжу тільки свіжі і ретельно промиті продукти, а заправляти салати варто тільки перед подачею на стіл.

Затриманий на гарячому злодій зізнався у вчиненні ще двох крадіжок

Про життя в шоколаді у Шумську