13 листопада до Тернополя приїде Юлія Тимошенко

Поділитися

У вівторок, 13 листопада до Тернополя завітає Юлія Тимошенко. О 16 годині вона зустрінеться з тернополянами в палаці культури “Березіль”. На площі, біля театру, напевно, не назбирає людей, як це було колись.

Щодо прес-конференції для місцевих ЗМІ, то наразі зал Євростудій під великим питанням.

Перед візитом до Тернополя, Тимошенко зустрінеться о 14 годині з мешканцями Теребовлі.

Звичайно, наразі це лише попередні плани, які офіційно ніде не анонсуються її однопартійцями.

Тимошенко планує розповісти мешканцям Тернопільщини про свій новий курс. Чи зустрінеться з пресою на прес-конференції – не відомо. Скоріше поспілкується з телеоператорами і ведучими на телеефірах місцевих каналів, які й так ніхто не дивиться. Якщо Юля появиться в ефірі каналу Тернопіль 1 , то до нього має безпосереднє відношення екс-регіонал та есдек, а нині головний львівський бютівець Михайло Цимбалюк. 

На думку деяких політичних експертів Юлія Тимошенко отримає перемогу в першому турі президентських виборів. Її проблематика “холодильника” зрозуміліша виборцям, ніж філософські ідеї про мову Порошенка.

Діючому президенту нав’язали таку риторику політтехнологи Медведєв, Гринів, які програли вибори з Тимошенко у 2009 році. Тоді Юля була при владі і теж “бухтіла про космічні кораблі, які бороздять…”

Хоч Юля теоретично виграє перший тур в Порошенка, проте, зіткнеться з непереборними труднощами в другому. Антирейтинг Тимошенко становить орієнтовно 40%, що обмежує її шанси на перемогу на президентських виборах 2019 року.

«Новий курс» Тимошенко – PR-кампанія, яку вона почала як підготовку до виборів – несе більше ризиків, ніж переваг. Розмірковуючи про переваги парламентської форми правління, вона ризикує розгубити накопичений роками електорат. Виборці Тимошенко, а це переважно старше покоління – чекають від неї зниження комунальних тарифів, високих зарплат і стабільного курсу гривні.

Тимошенко останні 3-4 роки розповідала про тарифи на комуналку, девальвацію і землю (як головний актив України), то відразу перетворитися на філософа з глобальним поглядом на світ дуже складно. Та й українська мова далеко не її козир…

Презентація потенційного кандидата в президенти України Юлії Тимошенко не викликала того захвату, на який розраховувала лідер «Батьківщини». Після перегляду так званого форуму Тимошенко склалося одне враження – маніпуляції та погана акторська гра.

Як свідчать коментарі звичайних українців, люди також втомилися від популістських обіцянок Тимошенко. «Не вірила їй раніше, не вірю і зараз. Маніпуляторша з ідеєю фікс стати президентом, ну мрія така у тітоньки», «25 років сидить в нашому організмі, жере нас. Ми чахнемо, але йдемо і голосуємо. Вона вам і мізки зжерла, годуєте цю сальмонелу далі», «Боже спаси нас від цих реформаторів, бо по ним плаче тюрма. Юля ще запросить робити реформи злодія Лазаренко, свого вчителя”, – пишуть українці в соцмережах.
У разі поразки на президентських виборах лідеру «Батьківщини» Юлії Тимошенко можна завершувати політичну кар’єру. Тимошенко розуміє, що президентські вибори 2019 року – її останній шанс домогтися значного успіху в українській політиці. Тричі вибори не програють. Або вона зараз виграє, або це буде кінець. Це, можна сказати, дембельський акорд Тимошенко.

Редакція тернопільської інтернет-газети “Про все” сподівається, що українці спроможуться вибрати гідного президента, прізвище якого не буде Порошенко, Тимошенко, Рабінович, Вілкул, Зеленський чи Ляшко.

Наразі дуже складно помітити тенденції, що українці здатні на свого Макрона, як це вчинило французьке суспільство. Про це активно говорять в соцмережах. Насправді ж третій незалежний кандидат вкрай необхідний українцям. І чи це буде Вакарчук, Гриценко, Садовий чи Терещенко не так важливо… Головне, щоб він переміг і розпочав дійсно якісні зміни в Україні, а не мордував виснажених українців псевдореформами, як це зараз чинить Порошенко з командою замаскованих регіоналів.

Що курить Сергій Надал?

Про українську мову