Депутати бувають трьох видів: розумні, ідіоти і Барна

Поділитися

Останній – це абсолютно унікальний вид, представлений у Верховній Раді однією особиною чоловічої (імовірно) статі, яка відрізняється аномальною здатністю до мімікрії, надзвичайно розвиненим стадним інстинктом і гіпертрофованою відданістю вожаку зграї.

Як правило, Барна дуже агресивний по відношенню до представників інших біологічних видів, особливо до тих, хто не є депутатом. У вільний від вилизування геніталій вожака зграї час Барна займається заготівлею запасів, не гребуючи нічим, навіть лайном.

На даному прикладі ви можете побачити, як Барна не гребує лайном, захищаючи Фірташа, ссавця з племені олігархів, який вимушено мігрував до Австрії, звідки з великою ймовірністю невдовзі мігрує до Північної Америки.

Даний приклад свідчить як про відсутність у Барни ознак моралі, так і про далекоглядність, оскільки за рік – вибори до Верховної Ради, місця гніздування цієї дивовижної істоти, тому вона дбає про лояльність з боку Фірташа, чиє підприємтво DF Agro goo.gl/XVk47z розташоване в селищі Синьків Заліщицького району Тернопільської області, на території одномандатного виборчого округу №167, за яким Барна балотується до місця гніздування.

Сподіваюсь, вам сподобалась ця зоологічна нотатка, і ви поділитесь нею зі своїми друзями. Дякую всім, гарного дня.
Sergii Ivanov

На Тернопільщині в аварію потрапив рейсовий автобус

Переможець конкурсу Відзнаки імені Олександра Капіноса запрошує на вечір традиційної української культури