Instagram змінює вигляд

Поділитися

Instagram змінює вигляд профайлу користувачів. Зміни будуть впроваджувати декілька тижнів.
Про це зазначається в офіційному блозі компанії. Зміни профайлу зачеплять іконки, кнопки та способи навігації між вікнами. Сітка зі світлинами та відео змін не зазнає.

«Ваш профайл — це місце, де ви ділитесь особистою інформацією. Тож від сьогодні (21 листопада) ми тестуємо нові можливості, щоб ви могли виразити себе краще. Буде простіше зв’язуватися з іншими людьми та наповнювати свій профайл», — пише компанія.
Поки що Instagtam тестуватиме новинки і їхні комбінації. Найбільш видимі зміни редизайну у зменшенні акценту на кількості підписників: шрифт став меншим, повідомляє detector.media. Кнопки «Підписатися» та «Надіслати повідомлення» — поряд. Також можна побачити спільних знайомих у вікні з переліком підписників.

Схоже, що IGTV матиме окреме вікно. Для магазинів з’явилось вікно «Магазин» на додачу до кнопок «Маршрути», «Подзвонити», «Написати повідомлення» та інших.

Нагадаємо, раніше Instagram заявив, що почне видаляти з акаунтів користувача підписників, лайки та коментарі, які він залучає на свою сторінку через сторонні додатки, щоб підвищити популярність.

Учителька гри на акордеоні з села Калинівка Лариса Михальцова єдина українка, яка потрапила до сотні найвпливовіших жінок світу

Компанія YouTube вирішила показувати глядачу два рекламні ролики перед цікавим відео, щоб не переривати впродовж перегляду