Компанія YouTube вирішила показувати глядачу два рекламні ролики перед цікавим відео, щоб не переривати впродовж перегляду

Поділитися

Компанія YouTube вирішила показувати глядачу два рекламні ролики перед цікавим йому відео, щоб не переривати його впродовж перегляду.
Компанія зазначає, що ухвалила таке рішення через результати дослідження користувацького досвіду. Воно виявило, що глядачі YouTube чутливі не тільки до довжини реклами, але й до частоти перерв на неї, особливо під час перегляду довгих відео.

Завдяки дослідженню компанія також дізналася, що менша кількість пауз на рекламу сприяє рідшій відмові юзерів від перегляду контенту та більш високими показниками перегляду ними рекламних оголошень.

«Тому ми починаємо тестування рекламного блоку з двох роликів, які демонструватимуться підряд, з можливістю для юзера пропустити їх і перейти безпосередньо до контенту», — повідомили в YouTube.

Компанія сподівається, що завдяки новому формату реклами частота переривання відео посередині показу відео зменшиться на 40%.

Новий формат реклами на YouTube спочатку запрацює для десктоп-користувачів, а потім для юзерів мобільних пристроїв та тих, хто дивиться ролики по телевізору. Компанія також констатувала надзвичайний приріст переглядів на телеекраних: так щодня користувачі дивляться понад 180 мільйонів годин YouTube-відео.

Нагадаємо, цього місяця Youtube також анонсувала, що буде маркувати відеоролики, профінансовані за державні кошти.

А минулого тижня сервіси YouTube Music і YouTube Premium стали доступними в Україні, повідомляє Media Sapiens

Instagram змінює вигляд

Міністерство юстиції скасував передачу Почаївської лаври УПЦ московського патріархату