Куди піти в п’ятницю, після роботи, в Тернополі?

Поділитися

П’ятниця. 16 година. Куди податися після роботи у файному місті Тернопіль? Мордуватися над вирішенням цієї проблеми не потрібно, оскільки мер Сергій Надал і його команда виконавчого комітету запровадили найдорожчий проїзд в Україні. Щоб не платити неймовірно необгрунтовану ціну за користування брудними та заржавілими коритами-маршрутками, тернополяни шикуються у рекордні черги аби отримати “аусвайс Надала” – так звану картку тернополянина, базу даних яку зливають у Росію.

Навіть у часи гітлерівської окупації комендантська година встановлювалась однаково для всіх жителів. Аусвайс Надала дозволяє пенсіонерам користуватись громадським транспортом лише з 10 години ранку до 16.

Вчора міський голова Сергій Надал заявив, що ціна за проїзд у громадському транспорті не 9 гривень. Мовляв, треба було вчасно оформити незаконну картку тернополянина. За куском цього пластмасового свавілля тернопільські пенсіонери вистоювали тижнями під соцзабезом. Тоді їх керівництво управління соцзахисту звинувачувало у нетерплячці отримати пільгу.

Коли вже закінчаться ці знущання над тернополяними?

2 листопада 2018 року – 310 років з часу Батуринської трагедії

4 листопада у Тернополі відбудеться акція проти завищених тарифів на проїзд у громадському транспорті