Правий сектор ініціює заборону російськомовного культурного продукту в Тернопільській області

Поділитися


Сьогодні є актуальним питанням про заборону російськомовного культурного продукту, а саме: пісень,фільмів, творів, створених Російською Федерацією та «українськими» виконавцями,які у час війни збагачуються за рахунок агресора. І на це є багато вагомих причин.
П’ятий рік на українських теренах точиться війна з Росією,окуповано Крим та окремі райони Донбасу. Московія веде інформаційну війну проти України та проводить експансію в культурний український простір.
Російськомовний продукт агресивно насаджують через телебачення,радіо, інтернет – ресурси та концерти.
Це негативно впливає на молодь в сфері національно-патріотичного виховання, в яке держава вкладає багато ресурсів та зусиль. Важливо зазначити,що в деяких піснях пропагується самогубство,вживання наркотичних та алкогольних препаратів.
Насаджування російського культурного продукту – плюндрування пам’яті всіх митців,які були вбиті за українську культурну позицію.

Як приклад маємо рішення про заборону російського продукту , прийняте Львівською обласною радою, яке викликало велике обурення у російських ЗМІ, політологів, державних діячів та навіть депутатів Державної думи, які не мають жодного стосунку до внутрішньої політики України.
Вони охрестили рішення Львівської обласної ради “мракобіссям” та хочуть спростування, стверджуючи,що за нього майже половина депутатів не проголосували.
«Скоро ці мракобіси почнуть виривати язики у своїх співгромадян, якщо вирішать, що якийсь конкретний язик занадто російський ззовні. Тварини русофоби, «тваринобандерівці» -написав лідер партії “Родина” Олексій Журавльов.
Це вкотре підтверджує , що Московія веде інформаційну війну проти України.
Також ідентичне звернення прийняли у Житомирській області.

Тому “Правий Сектор” Тернопільщини подав звернення з вимогою про негайну заборону в Тернопільській області російських культурних продуктів, з метою протидії московській експансії в український культурний простір.
Сподіваємося на правильне рішення депутатів Тернопільської обласної державної адміністрації, які проявлять свою патріотичну позицію не лише на словах. Комісія по розгляду даного звернення відбудеться 2 листопада.

У Гусятині освятили сміттєвоз

На Тернопільщині в аварію потрапив рейсовий автобус