Тернопільський рибоохоронний патруль виявив грубе порушення правил рибальства на річці Збруч

Поділитися

31 жовтня близько 17 години під час патрулювання на р. Збруч рибоохоронний патруль Тернопільщини задокументував факт порушення природоохоронного законодавства. Виявлено двох жителів с. Королівка Борщівського району Тернопільської області, які з човна розставляли заборонене знаряддя лову – сітку ставну. Дане правопорушення було зупинено інспекторами біля с. Бережанка Борщівського району. В результаті на осіб складено адміністративні протоколи за ч. 4 ст. 85 КУпАП. Човен та сітку вилучено до рішення суду.

Адміністративні матеріали за даним фактом буде направлено на розгляд в Борщівський районний суд для вирішення справи по суті.

Якщо ви виявили факт браконьєрства на водоймах чи у місцях збуту водних біоресурсів – прохання оперативно повідомляти на телефони «гарячої лінії» відомства: (0352) 27-70-34 та (097) 427-85-95.

Додаткова інформація

З першого листопада забороняється промисловий, любительський та спортивний вилов риби на зимувальних ямах Тернопільської області. Заборона триватиме до початку весняно-літньої заборони вилову водних біоресурсів у 2019 році.

5 листопада до Тернополя приїде DZIDZIO презентувати свій фільм про перший секс

Які проблеми найбільше хвилюють українців?