” Київстар ” скасовує частину тарифів аби ще більше обдерти клієнтів

Поділитися

Мобільний оператор “Київстар” скасовує старі тарифи. Замість них користувачі зможуть самостійно вибрати собі нові умови.

У компанії запевнили, що більше платити користувачам не доведеться. Навпаки, в деяких застарілих тарифах людям доводилося викладати по 1,75 грн за хвилину розмови.

Так, з 15 січня по 15 лютого 2019 року припинить роботу 14 тарифних планів. Деякі з них були введені ще 8-10 років тому і зараз неактуальні.

“У деяких з цих тарифів відсутный безліміт для дзвінків у мережі “Київстар”, немає нетарифікованих хвилин для дзвінків на номери інших операторів і абонентам доводиться платити до 1,75 грн за хвилину розмови. Деяким користувачам доводиться платити до 3 грн за 50 Мб мобільного інтернету. Тому абонентам цих тарифів запропоновано варіанти, де більше можливостей для спілкування на вигідних умовах”, – пояснили в прес-службі “Київстару”.

До списку тарифів, які закриваються, потрапили: XXL, Базовий, Безлім + Київстар, Класичний, Комфорт, Ультра Комфорт, Вільний Київстар 35, Вільний смартфон, Бі29, 5 + 0 Новий !, Вільний Київстар, Комфорт+ і Київстар 3G онлайн 2017.

Ми перевірили свій редакційний тарифний план – “Класичний” на сайті “Київстару”. Щомісяця за нашу безлімітку ми платили 75 гривень.  ( по 2 гривні 50 копійок за добу за безлімітні розмови в мережі Київстару). Коли підключали послугу «Місяць розмов в мережі» – взагалі платили по

Інтернетом в цьому тарифному плані ми не користувались, бо надто не вигідно – 3 гривні за 50 мегабайт. На сайті Київстару нам запропонували протестувати наш номер і визначили, який тарифний план нам підходить. Кожен із новин тарифних планів – дорожчий, ніж наш теперішній. “Безлім Месенджери” вартує 100 гривень, а за максимальний безлім треба віддати аж 225 гривень.

 

Тернополянки масово роблять манікюр із чорними сніжинками на знак протесту щодо роботи котелень на торфі

4 мільйони переглядів за тиждень: український “Щедрик” на скрипці