Тернополянки масово роблять манікюр із чорними сніжинками на знак протесту щодо роботи котелень на торфі

Поділитися

Напередодні різдвяно-новорічних свят у Тернополі несподівано виник новий модний тренд – манікюр із чорними сніжинками, сніговиками і т.п. Виявляється, у соцмережах дотепні майстрині манікюру заявили, що зроблять клієнтам не просто стильний манікюр, але й політично актуальний для файного міста. Оскільки у Тернополі вже понад місяць працюють 8 котелень на торфі, які не просто знищують здоров’я мешканців прилеглих вулиць, але й забруднюють навколишнє середовище, демонструвати громадянську позицію не просто модно, але й престижно.

Особливо помітна  згубна діяльність торфяних котелень коли випадає сніг. Наприклад, навколо котельні на вулиці Лесі Українки,4 , на Бульварі Просвіти, Київській тощо.

Майстрині вважають, що таким чином також долучаються до протесту громади. Жінки не можуть собі дозволити виділити багато часу на відвідин суду, коли розглядаються справи щодо припинення роботи котелень на торфі, чи під час блокувань цих “онкокоптилок”. Їм потрібно заробляти кошти на прожиття. Але їхні клієнти вже на роботі, на корпоративах роблять рекламу “протесному руху манікюрниць”.

Як тільки протесна акція набрала розмаху, майстринь почали пресувати. Нині в соцмережі вже не має цієї реклами, оскільки власники салонів не хочуть проблем. Проте, як тільки натякнути майстрині про торф, вони відразу розуміють який манікюр хоче зробити клієнтка.

Найцікавіше, що краща половина міської ради ходить на наради до мера і його заступників з таким викличним манікюром. Правда, Сергій Надал в модних трендах пасе задніх, а щоб побачити політичний підтекст, має хоча б послухати лекцію Вікторії або Інни…

 

Підсумки 2018 року: оцінки експертів

” Київстар ” скасовує частину тарифів аби ще більше обдерти клієнтів