На Тернопільщині під час богослужіння у храмі побилися священики

Поділитися


Конфлікт стався на очах вірян села Винятинці Заліщицького району між керівництвом Тернопільської Єпархії Автокефальної Православної церкви і пастором села, який восени разом з громадою перейшов до Київського Патріархату.

Дивуватись цьому не має чого, адже “автокефальні” у Тернополі завжди вважалися найменш освіченими. Один із священників УАПЦ Ігор Семирозум у квітні 2012 року, біля ресторану “Стожари”, бився, тримаючи пістолет у руці.

Проте, всеукраїнської слави “зажив” архієпископ Тернопільський і Подільський Мстислав, який у жовтні 2016 року гуляв з дівчатами і бився у нічному клубі Тернополя “СІТІ”.
Тоді тривала боротьба за контроль над фінансами покійного так званого митрополита Мефодія, батько якого нібито очолював тюрму, а рідний брат – генерал ФСБ. Перемогла – голова Фонду пам’яті Блаженнішого Митрополита Мефодія Наталія Шевчук.

Тому не має чому дивуватися, що неуки і заробітчани в рясах почали битись в храмі. Хіба духовні пастирі так вчинять? Так чинять лише рекетири, які відстоюють  право “доїти свою корову”.



Тернополяни виступили дружньо проти надалівських торф’яних котелень

Снайпер, який застрелив оперного співака Василя Сліпака, ліквідований