Тернопільська політика: коти проти сметани

Поділитися

Василь Деревляний закликає до чесної боротьби під час виборчого процесу

За даними спостерігачів громадської організації «ОПОРА» на сторінках певних друкованих видань Тернопільщини були опубліковані статті з ознаками «чорного піару» проти кандидата на посаду Президента України Юлії Тимошенко. До того ж є інформація, що найближчим часом подібні статті готують до друку в обласних та районних виданнях Тернопілля.

«Я закликаю журналістів та редакторів видань Тернопільщини дотримуватися найперпше професійних та етичних кодексів і не друкувати так звану «джинсу» на сторінках газет, – зазначив Василь Деревляний, голова Тернопільського обласного осередку ВО «Батьківщина». – Крім того, запевняю, що наша політична сила працює чесно та відкрито, ми ніколи не вдавалися до всякого роду провокацій, тому просимо політичних опонентів брати з нас приклад».

Крім того координатори громадського спостереження ОПОРА повідомляють, що за публікації, які містять завідомо неправдиві дані про кандидата на посаду Президента, в даному випадку Юлії Тимошенко, передбачена відповідальність відповідно до частини 5 статті 64 Закону України «Про вибори Президента України».

Про тернопільський McDonald’s та бруківку

У Тернополі “оздоровлюють” торфом тільки учнів 16 школи, студентів педагогічного університету та малюків садочку №35