Шахрайка видурила у тернополян понад сімсот тисяч гривень, знімаючи пороби

Поділитися

У скоєнні шахрайства у великих розмірах працівники Тернопільського відділу поліції підозрюють 39-річну киянку. Жінка, представляючись екстрасенсом, уміло видурювала чималі суми у мешканців обласного центру.

Псевдоцілителька розмістила у обласних виданнях оголошення про надання послуг зцілення. Пороби зловмисниця знімала на орендованій квартирі. У такий спосіб їй вдалося обманути десятки тернополян, та видурити немалі гроші: одна з клієнток заплатила пройдисвітці майже десять тисяч доларів за сеанси. Загалом аферистка заподіяла потерпілим шкоди на суму у 750 тисяч гривень.
Що втрапили під вплив аферистки потерпілі усвідомлювали лише згодом, відтак почали звертатися із заявами до правоохоронців.
За фактами злочинів розпочато досудові розслідування за частиною 1 та частиною 3 статті 190 Кримінального кодексу України. Пройдисвітку поліцейські затримали на Рівненщині та доправили до Тернополя. Наразі їй обрано запобіжний захід – тримання під вартою. Тривають слідчі дії, повідомляє Відділ комунікації поліції Тернопільської області 

П’яний водій збив у Почаєві двох людей і працівника поліції

Житель села Біла застрелив товариша з мисливської рушниці