Біткойн може впасти до 1000 доларів

Поділитися

З січня біткойн залишається в досить вузькому торговому каналі нижче 4000 доларів. Цей період схожий на аналогічний рух криптовалюти з вересня по листопад – тоді біткойн теж відчував низьку волатильність і ходив у межах від 6100 до 6700 доларів.

Після осіннього флету відбувся різкий дамп, а потім BTC втратив 50 відсотків своєї вартості всього за кілька днів. З огляду на схожі патерни на довгостроковому графіку, такий сценарій може статися в майбутньому, що призведе до чергового падіння біткойна. Цього разу нова мета – 1000 доларів.

Порівнювати минулі рухи ціни активу можна тільки для пошуку загальних закономірностей, історія далеко не завжди йде аналогічною «стежкою». Трейдер під ніком Financial Survivalism відзначив довгостроковий канал на графіку біткойна, прорив з якого можна буде вважати початком кінця ведмежого тренду.

Зазвичай під час попередніх циклів падіння головна криптовалюта не опускалася нижче, ніж на 85 відсотків. Можливо, цього разу ведмеді теж обмежаться поточною ринковою ціною і поступово почнуть іти з ринку. Криптоаналітика під ніком Hsaka вважає, що у біткойна ще буде час відновитися від такого сильного даунтренду.

Нагадаємо, раніше член правління NYSE Джефф Спречер публічно заявив про величезну стійкість біткойна перед будь-якими негараздами.

У Польщі з’явилися банкомати з українською мовою

Шанси Анатолія Гриценка на вихід до другого туру після об’єднання з Андрієм Садовим зросли