Неприхід Зеленського сьогодні на “Олімпійський” для здачі аналізів Всесвітньому антидопінговому агентству (WADA ) свідчить про наркозалежність чи віру, що вже переміг?

Поділитися


Політичний консультант кандидата у президенти Володимира Зеленського Дмитро Разумков заявив напередодні, що екс-шоумен не прийде у середу здавати аналізи експертам антидопінгової асоціації VADA. Про це повідомляє BBC News Україна.

“Було питання у здачі аналізів — аналізи здали. Хто вже як здав: хтось здавав у незрозумілому медпункті, а хтось — у лабораторії”, – сказав він. Разумков зазначив, що “далі треба вже не аналізи здавати, а йти на дебати”.

За його словами, Зеленський готується до дебатів 19 квітня на НСК “Олімпійський”.

Українці у соцмережах відразу заговорили, а порохоботи підхопили, що зеленському є що приховувати…

Тим часом Порошенко не побоявся прийти вдруге на “Олімпійський”. Не побоїться Порошенко й двічі прийти на стадіон – 14 і 19 квітня. Зеленський збирається дискутувати лише 19 квітня. Цього ж дня, о 19 годині на Суспільному телеканалі також мають відбутися дебети. Вже за кошти платників податків.

Кандидати в президенти України наввипередки штурмують міжнародних партнерів. Петро Порошенко збирався на 12 квітня до канцлерки Німеччини, але раптом зазбирався ще й до президента Франції, як тільки дізнався, що туди їде Володимир Зеленський.

“Мені відомо про те, що Зеленський буде, здається, у п’ятницю у Парижі і матиме зустріч з Макроном. У той же день в Парижі має бути і Петро Порошенко і теж зустрічатиметься з Макроном”, – cказав сьогодні на брифінгу речник штабу Порошенка Олег Медведєв.

Про зустріч з Порошенка з Меркель було відомо ще з 5 квітня. Команда президента домовилася з нею після того, як Меркель зателефонувала Порошенку за результатами першого туру виборів поговорити про життя-буття. Тоді ж речник штабу заявив, що це буде не єдине закордонне відрядження президента між першим та другим турами виборів. Але, друзі, щоб ви знали: станом на вчора зустрічі з Макроном на 12 квітня у графіку Порошенка не було передбачено. А тепер він полетить до нього прямо з Берліна.

Команди обидвох кандидатів, звісно, розраховують на публічну заяву міжнародних партнерів напередодні другого туру. У штабі Порошенка, для створення ілюзії всебічної підтримки, планували також залучити до зустрічі в Берліні впливового американського чиновника. Але поки безуспішно, повідомляє The Newsroom

Лише 21 депутат проголосував за пропозицію “включити мізки” у Верховній Раді

Макарони по-флотськи подорожчали за рік на 13%