Тернопільська біатлоністка Марія Кручова вийшла заміж за скандально відомого російського спортсмена Логінова

Поділитися

Вчора, 12 травня у Тернополі відбулося весілля поки невідомої біатлоністки Марії Кручової з російським колегою Олександром Логіновим

За повідомленням ЗМІ Марія нібито розписалася з Олександром в Саратові, а весілля святкували вже у Тернополі. Ймовірно, жити і працювати вона буде вже у Мельдонії під гербом двоголової курки та прапору Aquafresh.

Ймовірно, спортсменка перейде під триколор. Правда, тренер нашої землячки заявляв, що вона завершує свою спортивну кар’єру.

Олександр вже був одружений саратовською біатлоністкою Маргаритою Яростовою.

Скандально відомий у спортивному середовищі Логінов раніше був спійманий на вживанні допінгу, внаслідок чого повністю пропустив сезон 2015/2016. Торік австрійська поліція висунула звинувачення росіянинові, зв’язавши його вживання допінгу з переливанням крові. У січні швед Себастьян Самуельсон та інші біатлоністи виступили проти участі Логінова в Кубку світу.

Тим часом біатлоністка збірної України Марія Кручова заявила, що не збирається завершувати спортивну кар’єру.

У своєму Instagram спортсменка написала, що продовжує тренуватися.”Тренування тривають і погода цьому сприяє. Спортивна кар’єра не закінчується, як про це активно почали писати. Всім добра”, – написала Кручова. Напередодні державний тренер збірної України Євген Колупаєв повідомив, що Марія Кручова завершила кар’єру
і зробила вибір на користь особистого життя. Варто зазначити, що Кручова не потрапила ні в основу, ні в резерв збірної України для підготовки до сезону 2019-2020.
Довідка Вікіпедії

Олександр  Логінов (31 січня 1992, Саратов, Російська Федерація) — російський біатлоніст, чотириразовий чемпіон світу серед юніорів, п’ятиразовий чемпіон Європи серед юніорів, абсолютний чемпіон Європи 2013 року серед юніорів, призер та переможець етапів Кубка світу з біатлону.
Дебют Олександра на етапах Кубка світу з біатлону відбувся на 7 етапі Кубка світу, що проходив в норвезькому Осло. Він провів три гонки показавши 5 час у спринті 3 у гонці переслідування та 15 у мас-старті. Такі переконливі результати дозволили Олександру взяти участь і в наступному 8 етапі Кубка світу, що проходив в російському Сочі, де йому вдалося показати 12 час спринті та вперше взяти участь в естафеті. Хоча його етап естафети став найгіршим для команди, на першій стрільбі Олександру не вдалося вразати всі 5 мішений навіть вісьмома пострілома і довелося заходити на одне штрафне коло, це не завадило йому разом з Антоном Шипуліним, Дмитром Малишко та Євгенієм Устюговим здобути перемогу. Хоча в сезоні 2012-2013 Логінов і виступив лише на 2 етапах у 5 особистих гонках, однак це не завадило йому набрати 143 залікові бали та посісіти 46 місце в загальному заліку біатлоністів за підсумками сезону.

СПОРТИВНА КАР’ЄРА ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ БІАТЛОНІСТКИ НЕ Є УСПІШНОЮ

Вінничанка вискочила з потягу на території Тернопільщини

Воскова свічка в труні призвела до нещастя