Уродженець Росії з Луганщини у Тернополі поранив ножем сусіда

Поділитися


Нанесення умисних тяжких тілесних ушкоджень інкримінують правоохоронці 39-річному зловмиснику. Чоловік поранив ножем тернополянина 1984 року народження.

Тривожне повідомлення надійшло до працівників Тернопільського відділу поліції 5 травня близько 23 години від мешканки обласного центру. Жінка розповіла, що її чоловік повернувся додому з ножовими пораненнями. Його в реанімаційне відділення міської лікарні забрала швидка.

На місце події виїжджала слідчо-оперативна група. Правоохоронці встановили, що поранення потерпілому наніс сусід.
Підозрюваний – уродженець Росії, проживав на Луганщині, однак вже тривалий час мешкає в Тернополі. Конфлікт між чоловіками виник в його квартирі, під час якого господар і накинувся на гостя з ножем. Поранений зумів дійти до свого помешкання, а зловмисник тим часом втік з дому.

Уникнути покарання не вдалося. Підозрюваного у злочині на вулиці розшукали працівники патрульної поліції та доправили до відділку. Чоловіка затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. За фактом протиправних дій відкрито кримінальне провадження згідно частини 1 статті 121 ККУ.

© Офіційний сайт Національної поліції: https://tp.npu.gov.ua/news/kriminal/meshkanecz-ternopolya-poraniv-nozhem-susida/

Олекса Шалайський: «Якщо працює правоохоронна система — журналістика розслідувань падає»

​​Порошенко не прийшов на допит у прокуратуру, ГПУ хоче привести його “силою”