Фірташ пішов: Коломойському і Боголюбову приготуватись

Поділитися
ДО СКОРОЇ ЗУСТРІЧІ В США?

Погодьтеся, добре, коли в світі є американське правосуддя. Інакше кого б боялися такі видатні патріоти України з чотирма паспортами в кишенях та мільярдами награбованого бабла на рахунках, як Фірташ, Ахметов, Коломойський чи Боголюбов? Сьогодні Верховний суд Австрії дозволив екстрадувати у США Дмитра Фірташа.
Цим рішенням він не задовольнив апеляцію адвокатів олігарха яку вони подали у грудні 2017 року. Як пише Радіо Свобода, тепер Фірташа від екстрадиції відділяє лише підпис міністра юстиції Австрії, яким має бути затверджено рішення. У провадженні від 2014 року Фірташ підозрюється в дачі в 18,5 млн доларів хабара індійським чиновникам за видобуток титанової руди, яку потім планували продавати в США. Тоді ж, за запитом Мін’юсту США, він був затриманий, проте незабаром звільнений з-під варти під рекордну заставу у 125 мільйонів євро. З тих пір сидів в Австрії і боявся США, повідомляє The Newsroom

Наприкінці минулого тижня федеральна суддя Ребекка Палмаєр в Чикаго (США) відмовилася скасувати звинувачення у хабарництві проти Фірташа.

25 жовтня в Україні вводять нову купюру у 1000 гривень

Шашлик за рік подорожчав на 9%