Сьогодні у Тернополі відбудеться акція “Безкарність вбиває”

Поділитися

Трагедія трапилася 31 травня. У Переяславі-Хмельницькому 5-річний хлопчик потрапив до реанімації з вогнепальним пораненням голови. Підозрюють, що в дитину стріляли двоє п’яних поліцейських
. Їх затримали, але вони спочатку переконували, що хлопчик прослизнувся і впав.

Стан малюка був вкрай важкий. У дитини – кульове проникаюче поранення голови, тяжка відкрита проникаюча черепно-мозкова травма, забій головного мозку. Лікарі у Переяславі-Хмельницькому здійснили складну операцію, але, на жаль, витягнути кулю так і не змогли.

Для подальшого лікування хлопчика доправили у високоспеціалізований нейрохірургічний центр в Києві. Дитина була у стабільно важкому стані, підключена до апарату штучної вентиляції легень. Дитині надавали усю необхідну допомогу, однак врятувати її так і не вдалося.
***
Водій-пасічник і слюсар-педагог. Хто стріляв в 5-річного хлопчика

Вчора 24 канал повідомив імена поліцейських, які вбили 5-річного Кирила Тлялова.

Підозрювані – старший сержант Володимир Петровець та лейтенант Іван Приходько. Сьогодні їм мають вручити підозру вже зі 115 статтею КК (умисне убивство). А ми дізнались дещо з біографії підозрюваних, бо ж ФБ волає, що це старі “мєнти”.
Так і є, друзі, це були старі перепризначені менти.

Отож, Володимир Петровець – 42 роки. Вже рік працює у відділі поліцейського реагування Переяслав-Хмельнийцької поліції. Спеціальність за освітою водій-пасічник. Саме так! Жодної іншої освіти немає. Інспектором ДАІ став ще в 1999 році. У 2005-2006 роках працював у горезвісній “Кобрі” (розформованій у 2008 р. за фак Арсенію Яценюку від заступника голови підрозділу Олексія Кожи).
Після цього Петровець повернувся в дорожній патруль.

У 2015 р., під час реформи МВС його звільнили, а потім призначили командиром відділення роти особливого призначення №1 в Києві. У 2017 р. він знову повернувся на дороги Київщини поліцейським взводу №5.
З березня 2018 р. працює в секторі превенції водної поліції Переяслав Хмельницького.

Його другу Івану Приходьку 31 рік. У 2007 р. закінчив Київський індустріальний технікум. Після армії слюсар Приходько іде працювати в ДАІ. З 2010 р. – водій у секторі матеріального забезпечення Голосіївського райуправління МВС. У 2011 р. повертається працювати інспектором ДАІ.

У 2015 р. стає командиром відділення взводу в 5 роті київської поліції. 17.02. 2016 р. звільнений з поліції за невідповідність, а вже наступного дня поновлений рішенням Окружного адмінсуду Києва. Повертається працювати патрульним у Київську область. У 2017 р. Приходько отримав освіту в Переяслав Хмельницькому педагогічному університеті імені Сковороди.

З 2018 р. працює патрульним в Київській області.

Тим часом, керівна верхівка МВС минулої ночі зробила вигляд, що реагує на вбивство дитини п’яними патрульними та вимогу громадськості щодо відставки Авакова та Князева, як авторів недолугої реформи. Під час акції протесту на Богомольця, Князев вивів до людей переляканого очільника поліції Київщини Дмитра Ценова, який подав у відставку і попросився в зону ООС. Після заяви обидва втекли всередину будівлі, без відповідей на запитання. Сам Аваков мовчить так, ніби його взагалі не існує, повідомляє The Newsroom

15 червня у Чорткові спечуть найбільшу піцу в Україні

Після аварії мотоцикліст потрапив до лікарні