Трагічно загинув засновник Галицького товариства повітроплавців Анатолій Копча

Поділитися

Сьогодні попрощаються з загиблим пілотом повітряної кулі – Анатолієм Копчею

Першого червня у Жидачівському районі сталася трагедія. Близько 21.00 години біля села Репехів загинув 47-річний аеронавт з Пустомитівщини, Анатолій Копча. Він був власником повітряної кулі, організовував перельоти для туристів. Подробиці нещасного випадку розповіли у виданні LMN.

Загиблий 47-річний пілот – Анатолій Копча. Він – засновник Галицького товариства повітроплавців, відомий розвитком цього спорту на Львівщині та в Україні.
“Анатолій організовував учора політ. У полі біля Репехова приблизно о 21.00 туристи зробили зупинку. Куля успішно приземлилися. Та її не закріпили на землі. Вона здійнялася вгору. Він вхопився за канат, щоб її затримати. Піднявся разом з кулею на висоту, та не втримався і впав. Від отриманих травм помер на місці.” – повідомляють у виданні.

Анатолій – багатодітний батько. Від першого шлюбу у нього троє дорослих дітей, від другого – двоє малолітніх. Він займався повітроплаванням разом із сином Денисом.

Похорон відбудеться сьогодні, 3 червня о 11:00 в селі Годовиці, Пустомитівського району.

“Ти знав, як любити життя, людей, свою справу, ти вмів радіти і насолоджуватися кожною хвилиною, подарованою життям. І робив це. Не вірю… Але ти таки вирушив у свій останній земний політ. ” – згадують Анатолія друзі, туристи, родичі.

Долар подорожчав майже на 50 копійок за 2 дні

У Кременці вкрали велосипед в підлітка