У Тернополі відбувся парад випускників 2019 року

Поділитися


27 червня у Тернополі відбувся парад випускників. Колону очолювали 136 учнів, які закінчили навчання на золоті та срібні медалі. Вражали також випускники у красивих вишитих костюмах. Правда, цьогоріч їх було з десяток. А ще 5 років тому – понад дві сотні.
У параді брали участь батьки школярів та аж троє кандидатів у народні депутати від Тернополя – Тарас Пастух, який хамить на прийомі громадян тернополянам, Максим Черкашин, який організовує концерти а до того 5 років служив скомпрометованому меру Сергію Надалу та Степан Барна, який наївно вірить, що примітивних тернополян найбільше і його оберуть депутатом Верховної Ради.

ДИВУЄ, ЩО МЕР, КАНДИДАТИ В ДЕПУТАТИ СТОЯТЬ ПЕРЕД МЕДАЛІСТАМИ, НІБИ ПРИМАЗУЮЧИСЬ ДО ЗДОБУТКІВ ДІТЕЙ. ЧУВАКИ – ПОЛІТИЧНІ ЗБОЧЕНЦІ, МОЖЕ ДОСИТЬ ЦІЄЇ СОВДЕПІЇ?

ХОЧЕТЕ ВЗЯТИ УЧАСТЬ У СВЯТІ – ПРИВІТАЙТЕ, АЛЕ НЕ ПХАЙТЕСЬ МІЖ ДІТЕЙ!

Урочисте дійство проходило традиційно на стадіоні. Правда, вже два роки як випускники все менше слухають владу виходять масово на газон під час урочистостей, фотографуються…
Якщо парад – це круто, то слухати нудні промови владоможців як вони за нас дбають юнаки і юнки не хочуть
Навіть цьогорічний концерт так званої зірки запхали у середину офіційної частини… Минулого року гурт Тартак залишилось слухати з десяток людей…Положинський був шокований відвертою байдужістю тернополян. А все тому, що випускників перестали питати кого б вони хотіли почути. А якщо й запитують, то фальсифікують результат опитуваннь, як це було у 2013 році, коли мер не схотів слухати убогого Дзідзя на випускному доньки і зробив ще кращий варіант – Скрябіна.
Тільки тоді, у 2013 році всі випускники танцювали і співали разом зі з Андрієм Кузьменко… Нині покоління молодих і красивих швидко змінюється…
Цього року помітно було що кількість випускників суттєво не збільшилась.1240 учнів закінчили 11 класів. Для порівння – у 2010 році випускників було майже 2000 тисячі, у 2015 році – 1318, у 2016 році – 1216, у 2018 році 1132 випукники.
136 учнів у цьому році отримали золоті і срібні нагороди
Неприємно дивувало, що ніби розумні тернополяни вітають мера Тернополя Сергія Надала, який за десятиліття при владі роздерибанив 60 гектарів парків файного міста. Може наступного року молодь організується і обернеться спиною до чиновника №1 міської ради.

WhatsApp тестує поширення статусів у Фейсбук

Володимира Парасюка суд не пустив на вибори через підпис на довіреності не в тому місці