“Гострі козирки” – британський серіал підкорює серця українських глядачів, які знають англійську мову

Поділитися

В центрі подій – родина Шелбі з Бірмінгема. Троє братів повертаються з Франції після Першої світової і повертаються до свого старого бізнесу, яким, за їх відсутності, керувала їх тітка: кришування, підпільні ставки, контрабанда цигарок і алкоголю.

Але голова родини, Томас Шелбі, вирішує, що бізнесу треба виходити на новий рівень і починає йти на більш ризиковані речі. Далі і війна кланів, і розборки з поліцією, аж до Черчеля, і ІРА проходить поруч. Словом, всі бонуси початку 20х років минулого сторіччя в такому “райському” місті, як Бірмінгем.

Серіал знятий дуже красиво і атмосферно. Особливу радість отримають люди, які будуть дивитись без перекладу – зможете оцінити весь спектр британських акцентів. Як сказав один з друзів “На другому сезоні мені вже не так був цікавий сценарій, як колортині персонажі. Інколи хотілось просто сидіти і пити з ними віскі”, повідомляє В шо залипнуть

Єдине, поки серіал не переозвучено українською мовою. Дивитись з російською озвучкою – не рекомендуємо, бо надто примітивно зроблено.

 

На Різдво в українців буде чотири дні вихідних

Якщо тернопільська “Нива” переможе рівненський “Верес”, то отримає шанс підвищитись у класі