Сьогодні комуністи-більшовики окупували усю Україну: що тут святкувати?

Поділитися

Президент України Володимир Зеленський наївно повідомив у соцмережі:”Сьогодні ми всі відзначаємо 75-ту річницю вигнання нацистів з України. 28 жовтня 1944 року після довгих років навали нашу землю було очищено від нацистських окупантів. Цей день став визначною віхою на шляху до остаточної перемоги Антигітлерівської коаліції у Другій світовій війні. З пекельної брами тієї війни вийшла ціла генерація українських героїв, і сьогодні – вагома нагода згадати, подякувати та вклонитися доземно їм усім. Солдатам і офіцерам, партизанам і підпільникам, учасникам національно-визвольного руху, руху опору, цивільним громадянам, дорослим і дітям, молоді та людям поважного віку – всім, хто самовіддано боровся з ворогом на фронтах і в тилу. Їхній подвиг надихає нас і нині, спонукає сучасних захисників України гідно тримати високу планку української військової традиції. Слава героям! Слава Україні!”.

Президент разом з головою Верховної Ради Розумковим поклали квіти до вічного вогню, де “пасуться” асвабадітєлі, їхні діти, внуки та різні політичні спекулянти, орінтовані на руський мір.

Українці, які аналізують історичні події, розуміють, що сьогодні, 75 років на території України один окупант – радянський – змінив іншого- фашистського. Що тут святкувати? Мільйони закатованих у таборах? Кому радіти: “асвабадітєлям”, які влаштували “розстріляне відродження” у 20-30 роках, голодомори, знищили цвіт української нації….

 

П’яниці за кермом вчинили у Тернополі три ДТП у вихідні

У барі Язловця побилися хлопці: у хід пішов кухонний ніж