Шахрайка обікрала ятку на ринку та продуктовий магазин в центрі Тернополя 

Поділитися

Від дій гастролерки потерпіли двоє власників торгових закладів. Сума викраденого – понад тринадцять тисяч гривень.

Як встановили оперативники Тернопільського відділу поліції, зловмисниця – не місцева, родом з Кіровоградщини. Гастролювати і красти – її стиль життя. У минулому неодноразово судима за майнові злочини.

Першою жертвою лиходійки став підприємець з тернопільського ринку. Чоловік подав оголошення про те, що шукає продавця. Йому зателефонувала жінка й погодилася прийти на стажування. Нова працівниця торгувала не більше години. І щойно власник відійшов, вигребла з каси шість тисяч гривень, прихопила гаманець у якому було півтисячі та зникла.

Як встановили розшуківці, зловмисниця часу не гаяла – стала телефонувати до наступного роботодавця і вже за декілька хвилин в якості стажера стояла за прилавком у продуктовому магазині на вулиці Руській, що в обласному центрі Тут швидко збагатитися не вдалося, довелося відпрацювати декілька годин. Та за працю потайки від власника взяла чималу плату – майже сім тисяч гривень. Вимкнувши телефон, гастролерка зникла.

На даний час поліцейські проводять оперативні заходи з метою встановити місце перебування зловмисниці. Відомості за фактами крадіжок внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань, повідомляє відділ комунікації поліції Тернопільської області

 

Зміни до бюджету та земельні питання на сесії Тернопільської міської ради

1 листопада до Тернополя завітає Володимир Зеленський