Тернопільський обласний комунальний інститут післядипломної педагогічної освіти отримав нагороду – золоту медаль “Інноватика в сучасній освіті”

Поділитися

22-24 жовтня 2019 р. відбулася одинадцята міжнародна виставка «Інноватика в сучасній освіті» та Десята міжнародна виставка освіти за кордоном «World Edu» у Київському Палаці дітей та юнацтва.
Тернопільський обласний комунальний інститут післядипломної педагогічної освіти вже третій рік поспіль популяризує освіту Тернопільщини на цьому заході. За вагомі досягнення в освітній сфері, а також за успішну роботу Тернопільський обласний комунальний інститут післядипломної педагогічної освіти отримав нагороду − Золоту медаль «Інноватика в сучасній освіті».
Тернопільський обласний комунальний інститут післядипломної педагогічної освіти на виставці демонстрував презентацію «Організація інноваційного простору шляхом впровадження інтерактивного дослідницького проекту «Фестиваль фізичного експерименту» з метою формування самоосвітньої компетентності учнів». Проводили її: Петровський Олександр Миколайович, кандидат історичних наук, доцент, директор Тернопільського обласного комунального інституту післядипломної педагогічної освіти; Когут Ольга Іванівна, кандидат філологічних наук, доцент, заступник директора з науково-педагогічної, навчальної роботи та інформаційно-комунікативних технологій Тернопільського обласного комунального інституту післядипломної педагогічної освіти; Гайда Василь Ярославович, методист відділу навчальних предметів та професійного розвитку педагогів Тернопільського обласного комунального інституту післядипломної педагогічної освіти.
Результатом успішної участі конкурсантів виставки було вручення переможцям Почесних нагород «Лідер інновацій в освіті», золотих, срібних і бронзових медалей, дипломів і сертифікатів.
За вагомі досягнення в освітній сфері, а також за успішну роботу Тернопільський обласний комунальний інститут післядипломної педагогічної освіти отримав численні нагороди:сертифікати, грамоти та подяки.
Найціннішою відзнакою ТОКІППО стала золота медаль «Інноватика в сучасній освіті»

На Тернопільщині СБУ провела антитерористичні тактико-спеціальні навчання

​​Наше діло теляче, обісрався і стій