Уряд Гончарука зробив ще один прогресивний крок з економії коштів платників податків, а в Тернополі панує совок

Поділитися

Кабінет міністрів планує скасувати публікації законів в “Урядовому кур’єрі”. Про це повідомляє прес-служба Кабінету Міністрів України.

Кабінет Міністрів ініціював скасування обов’язкової публікації законів та підзаконних нормативних актів в газеті “Урядовому кур’єрі”.

Таке рішення обґрунтовали тим, що публікація законів в газеті є недоцільними витратами фінансових, матеріальних та людських ресурсів, а інформація про ці ж закони дублюється на офіційних веб-сторінках органів виконавчої влади.

Віднині документи Кабміну, разом із проектом Державного бюджету України, будуть публікуватися на Єдиному веб-порталі органів виконавчої влади. Відповідний законопроект передадуть до Верховної Ради, повідомляє varianty.lviv.ua

А в Тернополі мер натомість мер Сергій Надал пропихає пропаганду ледь не з кожного чайника: у маршрутках розповідають як влада файного міста за нас дбає, навпроти катедрального собору транслюють маячню відразу після завершення богослужінь, коли люди виходять з храму. Таку ж маячню пропихають і з електронного табло на Театральному майдані. Звичайно, усі біг-борди і сіті-лайти поширюють наочність про успіхи в роботі мера. Долучають до агітаційного процесу і газету, засновану ще голозадими червоними “асвабадітєлями” у 1939 році – “Вільним життя”. В них ще поштарки тримають штучно тираж до 30 тисяч примірників за рахунок злиденних пенсіонерів. Така ж маячня транслюється із двох телеканалів ТV-4 та ІНТБ, які за документами ще досі смайли… Правда, їх як по телевізору, так і в соцмережах хоч ніхто майже не дивиться…
“Нову тернопільську” залучають із тим друкованим мізером напевно для приколу ))… Тільки цей прикол вартує 117 тисяч гривень на місяць платникам податків, Про це повідомляє БЕЗКОШТОВНО у соцмережі громадський активіст Олег Синовець.

24 жовтня у Тернополі відбудеться зустріч із Святославом Вакарчуком

Американські бомбардувальники здійснили 12-годинний тренувальний політ над Чорним морем